După teren de minifotbal şi un teren de tenis cu iarbă sintetică ridicate în centrul comunei, în cursul acestei săptămâni s-au finalizat lucrările de construcţii a unei alte locaţii sportive în Vadu Crisului, în curtea Colegiului Tehnic nr. 1.

Sportul ne revigorează corpul şi mintea și ne ajută să rămânem sănătoși pentru mai mult timp. Primăria şi Consiliul Local Vadu Crişului au reușit să amenajeze acest teren de sport, într-un an greu, cu atât de multe încercări și provocări. 

Terenul multifuncţional are dimensiunile de 42,30 x22,30 metri şi beneficiază de gazon sintetic special pentru terenuri multifuncţionale şi de instalaţie de nocturnă. 

Are o împrejmuire perimetrală cu înălţimea de 6 metri şi un capac din plasă textilă montată pe stâlpii perimetrali. Soluţia tehnică pentru realizarea instalaţiei de iluminat nocturn constă în amplasarea pe exteriorul laturilor lungi ale terenului de sport a câte şase proiectoare cu led pe fiecare parte, în total 12 bucăţi. Accesoriile sportive - două porţi de minifotbal cu plase, stâlpi şi fileu de tenis - au fost şi ele amplasate după finalizarea operaţiunilor de instalare şi marcare a suprafeţei sintetice. Totodată, terenul beneficiază de două bănci pentru rezerve şi s-a amenajat şi zona  din jurul terenului.

Valoarea totală al proiectului a fost de 230.000 lei şi finanţarea a fost asigurată din bugetul comunei Vadu Crisului. În urma acestei investiții vor beneficia cei aproape 900 de 

de elevi ai Colegiului Tehnic din Vadu Crişului, dar şi tinerii din comună, doritori să facă mișcare.