OTL anunţă că în 30 noiembrie, 1 şi 2 decembrie mijloacele de transport în comun vor circula conform graficelor valabile pentru zilele de Duminică şi sărbători legale.                  

Graficul de circulaţie pentru 30 noiembrie şi 1 decembrie pentru traseul transfrontalier Oradea – Biharkeresztes va fi cel pentru zile lucrătoare, iar în 2 decembrie va fi cel corespunzător zilelor de Duminică.

Punctele de vânzare a titlurilor de călătorie vor funcţiona în zilele de 30 noiembrie şi 2 decembrie conform programului pentru zilele de Duminică, iar în 1 Decembrie toate punctele vor fi închise, cu excepţia punctului din Autogara Nufărul, care va fi deschis conform programului de Duminică.

 

Trasee deviate în 1 Decembrie 

Sâmbătă, 1 Decembrie 2018, în Piaţa Unirii vor fi organizate o serie de manifestǎri publice dedicate Zilei Naţionale a României. Pentru buna desfǎşurare a acestor evenimente s-a hotǎrât blocarea cirulaţiei auto în Piaţa Unirii, motiv pentru care, pe liniille de autobuz care tranzitează zona se va circula pe trasee deviate începând cu ora 8.00, pânǎ la ora 20.00. Liniile de autobuz care vor fi deviate sunt următoarele: 10, 12, 14, 20, 23 şi 28. Circulaţia tramvaielor va fi întreruptǎ numai pe durata desfǎşurǎrii efective a paradei militare.