În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, au fost analizate mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș.

În vederea organizării în condiții optime a meciului FC UTA Arad și FC Rapid București, la solicitarea Jandarmeriei Române, azi, 20 octombrie, între orele 18.00 - 23.00, se restricționează circulația auto (cu excepția riveranilor și a mijloacelor de transport în comun) pe următoarele străzi: Olimpiadei, de la intersecția cu str. prof. dr. Ion Cantacuzino până la intersecția cu str. Traian Lalescu; str. Traian Lalescu, de la intersecția cu str. Iasomiei până la intersecția cu str. Olimpiadei; str. Sportului, de la intersecția cu str. Olimpiadei până la intersecția cu str. Tudor Arghezi; str. Tudor Arghezi, de la intersecția cu str. Iasomiei până la intersecția cu str. prof. dr. Ion Cantacuzino; str. Busuiocului, de la intersecția cu str. Iasomiei până la intersecția cu str. prof. dr. Ion Cantacuzino; str. prof. dr. Ion Cantacuzino, de la intersecția str. Iasomiei până la intersecția cu str. Olimpiadei; str. Sf. Ladislau, de la bulevardul Ștefan cel Mare până la stadion.

Totodată, la solicitarea firmei Elsaco, Comisia de circulație a avizat instituirea restricției de circulație pe strada Bumbacului, în dreptul numerelor 16, 14, 12, 10, 8, 16A, 14A, 12A, 10A. Strada se va închide în perioada 19 octombrie - 4 noiembrie. Pentru proiectul Nufărul Geotermal va fi necesară subtraversarea străzii Bumbacului cu rețeaua de termoficare. Astfel, pentru subtraversarea străzii Bumbacului de la nr. 1, din dreptul Căminului de Bătrâni, se va restricționa traficul cu priorități față de sensul opus, iar traversarea se va face pe câte o bandă o dată. Traficul se va asigura cu table până la readucerea carosabilului  la starea inițială.

Pe sensul de mers dinspre râul Peța către strada Bumbacului, pe strada Ion Bradu se va restricționa traficul la o bandă de mers pentru ambele sensuri, prin semne de prioritate. Restricțiile de circulație sunt necesare în vederea efectuării lucrărilor de termoficare.

De asemenea, tot pentru realizarea unor lucrări de termoficare, la solicitarea firmei Crito Prod,  se va restricționa traficul pe  strada Ion Bradu alternativ, pe câte o bandă, în perioada 19 octombrie -15 noiembrie.