Publicul din Oradea este invitat la o întâlnire cu o parte din echipa filmului „Visul”, duminică, 17 decembrie, de la ora 18.30, la Oradea Palace Lotus Center.

 

Proiecția va începe la ora 19.00 și va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu: regizorul Cătălin Saizescu, actorii Georgiana Saizescu, Magda Catone, George Ivașcu, Gloria Găitan​.

„Visul” urmărește încercarea lui Alex (Vlad Logigan), un actor de provincie, de a pune în scenă piesa meșterilor din „Visul unei nopți de vară”, de William Shakespeare, cu un grup de deținuți dintr-un penitenciar, în timp ce munca la teatrul la care lucrează e umbrită de pretențiile unui regizor absurd (George Ivașcu), iar relația cu iubita lui Carmen (Georgiana Saizescu) e în declin.

Din distribuția filmului mai fac parte: Gloria Găitan, Magda Catone, Adrian Nartea, Florin Piersic Jr., Valentin Teodosiu, Gabriel Spahiu, Cosmin Natanticu, Irina-Margareta Nistor și mulți alții.

Imaginea este semnată de Tudor Mircea RSC, montajul a fost realizat de Tudor Chivulescu, muzica originală este compusă de Alexei Țurcan, iar scenografia îi aparține Corinei Grămoșteanu.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casieria

cinematografului Cinema Palace, de pe site-ul www.cinemapalace.ro sau

din aplicatia mobila cinemapalace.app.

Inspirat de întâmplări reale, după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe („Groapa”), lungmetrajul „Visul” a ajuns în cinematografele din toată țara începând de marți, 12 decembrie, fiind distribuit de Bold Film Studio.