OTL a anunţat orele de plecare ale ultimelor curse ale autobuzelor de la marile magazine în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în perioada restricţiilor impuse în cazul unei incidenţe a cazurilor de Covid-19 de peste 4 la mie.

Ultimul autobuz de pe Linia 19 (Omilos şi Dedeman) va porni în cursă vinerea, sâmbăta şi duminica la ora 18.30, ultimul autobuz de pe Linia 20 (Auchan) va porni în cursă la ora 19.00. Pe Linia 21N (Auchan) ultimul autobuz va porni în cursă la ora 18.55, iar cel de pe Linia 21R (Auchan) la ora 17.10. Ultimul autobuz de pe Linia 22 (Remarkt) va porni la ora 18.15, cel de pe Linia 23 (Omilos şi Dedeman) la ora 18.15, iar cel de pe Linia 30 (Leroy Merlin), la ora 18.20.

 

Autobuz vandalizat şi şofer agresat

Un autobuz OTL, aflat în staţia Bunexim, a fost vandalizat, vineri, de un tânăr, care, ulterior, l-a agresat pe şofer.

„În cursul zilei de vineri, 2 aprilie, în jurul orei 10.50, în staţia Bunexim, pe sensul de mers spre Nufărul, un tânăr, aparent fără niciun motiv, pentru că n-a călătorit cu autobuzul şi nici nu a interacţionat cu şoferul în vreun fel, a sărit în faţa autobuzului, a rupt ştergătorul din partea stângă şi a spart geamul lateral de pe partea şoferului. Cioburile rezultate ca urmare a spargerii geamului l-au rănit pe şofer. Ulterior, tânărul a urcat în autobuz, agresându-l pe şofer. În timpul altercaţiei, agresorul i-a spart ochelarii şoferului”, a anunţat OTL.

A fost apelat serviciul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-au deplasat  trei echipaje ale Poliţiei şi un echipaj al SMURD.  Agresorul a fost prins după 10 minute în zona blocurilor, societatea urmând să formuleze o plângere penală pe numele acestuia.

„Mulţumim persoanelor care au fost de faţă la incident, care au sunat pentru a se interesa de starea şoferului şi pentru a oferi suport, în caz de nevoie, în calitate de martori”, a menţionat purtătorul de cuvânt al OTL, Carmen Tocuţ.