Începând de azi, 15 mai, orădenii pot achiziționa măști de protecție de la chioșcurile OTL la prețul de 1,5 lei/bucată. De asemenea, începând de luni, 18 mai, vor fi comercializate măști, la același preț, la punctele de vânzare ale ADP din piețe, dar și intrarea în clădirea Primăriei.

Municipalitatea orădeană a anunțat că, prin Agenția de Dezvoltare Locală, a reușit să achiziționeze măști de protecție de la un producător local, pe care le va pune la dispoziția orădenilor, contracost, la prețul de achiziție – 1,5 lei/bucată. „În conformitate cu legislația în vigoare pentru instituirea stării de alertă la nivel național, în instituţiile publice şi în alte spaţii închise, precum şi în timpul călătoriei cu mijloacele de transport în comun, cetățenii au obligaţia de a folosi masca de protecție. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, municipalitatea orădeană, prin Administrația Domeniului Public (ADP) și OTL, pune la dispoziția acestora măști de protecție la prețul de 1,5 lei/bucată, măști care vor fi comercializate începând de azi în 12 puncte de vânzare ale chioșcurilor OTL. De asemenea, acestea urmează să fie comercializate începând de luni, 18 mai, şi la punctele de vânzare ale ADP din piețele agroalimentare”, a anunțat Primăria Oradea.

Totodată, deoarece începând de săptămâna viitoare accesul publicului în instituția Primăriei Oradea este permis doar cu mască și/sau vizier și cu verificarea temperaturii la poarta de acces, un punct de vânzare a măștilor de protecție va fi instalat de luni, 18 mai, la intrarea în clădire, pentru cetățenii care vor intra în instituție.