Comisia de circulaţie a aprobat închiderea circulaţiei pe strada Parc I.C. Brătianu, în perioada 9 – 10 decembrie. Totodată, pe perioada desfășurării Târgului de Crăciun, vor fi amenajate şase locuri pentru taxi pe strada Primăriei, alte şase fiind amenajate vizavi de primărie.

 

În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș.

Comisia și-a dat avizul pentru amenajarea unei stații provizorii de taxi, cu șase locuri, pe strada Primăriei, pe perioada desfășurării Târgului de Crăciun. În aceeași perioadă, de la ora 18.00, vizavi de Primărie vor putea staționa 6 taxiuri. 

Pe de altă parte, în perioada 9 – 10 decembrie, se închide circulația pe strada Parc I.C. Brătianu, în vederea executării lucrărilor de canalizare pluvială la obiectivul Regenerare urbană a terenului situat pe strada I. C. Brătianu, prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi. Solicitarea a fost făcută de către firma Trebor Drum Construct.