În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală Oradea, a fost depistat un autovehicul presupus a fi fără stăpân pe str. Poet Panait Cerna, nr. 20, marca Toyota, de culoare gri, fără număr de înmatriculare.

Poliţia Locală a întocmit procesul-verbal de constatare și somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal. Acestea au fost afișate pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculul nu va fi ridicat de către deținătorul legal, acesta va fi transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea - str. Iuliu Maniu, nr. 20, sau la numărul de telefon 0359/412.551, în intervalul orar 08.00-16.00.