În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș.

Comisia a avizat instituirea de restricții de circulație în data de 2 decembrie (sâmbătă), pentru organizarea concursului de alergare al Asociației Atleților Semifondiști Orădeni pe următorul traseu: Podul Decebal - strada Principatele Unite - Podul Centenarului. Circulația va fi închisă, sâmbătă, 2 decembrie, între orele 10.00 - 12.00, pe strada Principatelor Unite și Podul Centenarului.

Totodată, pentru derularea în bune condiții a lucrărilor de modernizare a rețelei de termoficare, prevăzute în proiectul Nufărul Geotermal, s-a avizat închiderea străzii Eforiei, în perioada 4 - 21 decembrie, pe tronsonul cuprins între strada Lotusului și intersecția cu strada Velența. Devierea circulației se va face pe străzile Lotusului, Ialomiței, Constantin Noica, respectiv pe Velența, Prieteniei, Meiului.

De asemenea, pentru reabilitarea străzii Gheorghe Costaforu va fi închis accesul pe stradă dinspre strada Albacului (direcția dinspre Teiului), fiind închis și sensul de mers dinspre Parcul 22 Decembrie spre strada Alexandru Vlahuță. Perioada de restricții: 28 noiembrie - 5 decembrie.