Un autoturism Ford, fără număr de înmatriculare, a fost ridicat de pe domeniul public, miercuri, 8 martie. Posesorul are la dispoziție 10 zile pentru a se prezenta în vederea ridicării.

Vehiculul, considerat abandonat, a fost transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. Autovehiculul a fost considerat a fi fără stăpân conform prevederilor Lg. 421/2002.

În prealabil, proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, iar anunțul privind caracteristicile tehnice ale vehiculului și locul unde acesta a fost identificat de către polițiștii locali a fost publicat în cotidianul local Crișana și pe site-ul oradea.ro.

În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359.412.551, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.