Bulevardul Decebal se va închide vineri, 23 august, și sâmbătă, 24 august, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Simion Bărnuțiu și intersecția de lângă Biserica Emanuel, cu Calea Aradului, respectiv cu strada Primăriei. Ambele intersecții vor fi închise.

Ulterior, duminică, 25 august va fi reluată circulația pe Bulevardul Decebal, pe un singur sens de circulație, din direcția străzii Simion Bărnuțiu către Calea Aradului.

Astfel, începând de vineri, 23 august, și până la debutul noului an școlar, pe strada Primăriei se va putea circula în ambele sensuri, doar pe tronsonul cuprins între intersecția cu Decebal și Calea Aradului (Emanuel) și intersecția cu strada Simion Bărnuțiu.

În 23 - 24 august riveranii de pe strada William Shakespeare vor avea asigurat accesul dinspre strada Tudor Vladimirescu, pe tronsonul străzii afectat de lucrări: cel cuprins între intersecția cu strada Tudor Vladimirescu și intersecția cu strada Simion Bărnuțiu (stația de carburanți OMV). Astfel, va fi asigurat inclusiv accesul către stația de carburanți din proximitate.

Restricțiile sunt necesare pentru turnarea primului strat de asfalt, între strada Simion Bărnuțiu și Biserica Emanuel, pe un sens de circulație, respectiv pentru lucrările aferente înlocuirii magistralei de apă de pe Bulevardul Decebal.