În acest sfârşit de săptămână, OTL îi invită pe orădeni la plimbări de agrement cu Autobuzul Cabrio şi cu Tramvaiul de Epocă.

Autobuzul Cabrio va efectua mâine, 29 iunie, şi duminică, 30 iunie, curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: Piaţa Unirii - Cimitirul „Rulikowski” - Universitate - Oficiul de Cadastru - Muzeul Ţării Crişurilor - Biserica cu Lună - Piaţa 1 Decembrie/Bloc Turn - Centrul Civic/CEC -  Magazinul Crişul - Şirul Canonicilor - Gara Centrală - Episcopia Ortodoxă - Parcul Traian - Iosif Vulcan - Piaţa Ferdinand - Universitatea Partium - Autogara Decebal - Grădina Zoologică - Muzeul Ţării Crişurilor - Oficiul de Cadastru – Universitate - Cimitirul Rulikowski – Piaţa Unirii. Din staţia Piaţa Unirii autobuzul va pleca în cursă, începând cu ora 12.00, la interval de o oră, până la ora 17.00 (ultima cursă). Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de Epocă va efectua mâine, 29 iunie, o singură cursă din cap linie Nufărul, începând cu ora 17.00, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – Piaţa Unirii – Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, cu maximum 15 minute înainte de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.