Societatea orădeană Tachonan Service, specializată în servicii în domeniul siguranţei transporturilor şi al echipamentelor de confort precum tahografe, limitatoare de viteză, diagrame şi sisteme de măsurare a consumului de combustibil, a sărbătorit în acest sfârşit de săptămână zece ani de existenţă, ocazie cu care a fost inaugurată cea mai nouă investiţie a firmei, un hotel de trei stele destinat în special clienţilor şi partenerilor societăţii. Înfiinţată în anul 1996, firma Tachonan Service are în prezent 52 de angajaţi şi şapte puncte de lucru în oraşe precum Oradea, Timişoara, Bucureşti sau Constanţa. "În anul 2000 am achiziţionat pe strada Ogorului din Oradea, acolo unde este şi service-ul nostru, un teren şi am conceput un complex care să facă posibilă odihna şoferilor de TIR care apelează la serviciile noastre. Hotelul nu este însă destinat doar clienţilor noştri, ci tuturor celor care doresc să se bucure de confort", a declarat Petru Nan, managerul general al Tachonan. Hotelul, în care au fost investiţi peste două milioane de euro, dispune de un restaurant cu autoservire de 80 de locuri, un restaurant de trei stele de 120 de locuri şi de 24 de camere şi apartamente dotate cu telefon, aer condiţionat, internet, echipamente IT de ultimă generaţie, încălzire centrală proprie etc. Sâmbătă a avut loc inaugurarea complexului, eveniment la care au participat partenerii societăţii din străinătate, angajaţii din cadrul celor şapte puncte de lucru, dar şi oficialităţi publice locale, deputatul Cornel Popa, oameni de afaceri orădeni etc. Situat pe drumul de centură ce leagă oraşul Oradea de Cluj-Napoca, noul complex propune un nou mod de a privi viaţa. Realizat după standarde occidentale, acesta impresionează din primul moment prin eleganţă, stil şi rafinament, devenind din start un punct de referinţă printre celelalte hoteluri şi restaurante din oraş. Aici se pot comanda sortimente specifice bucătăriei europene: maghiară, italiană, franceză şi germană. În ceea ce priveşte bucătăria românească, aceasta este bine reprezentată de o echipă de maeştri bucătari. Ambianţa este completată de o muzică în surdină, ce face ca servitul mesei sau discuţiile de afaceri să se desfăşoare într-un cadru perfect. (L.H.); (A.U.)