Şi în acest sfârşit de săptămâna ERA Shopping a fost gazda unei superpetreceri organizată pentru cei mici. Dacă în weekend-ul trecut organizatorii au pregătit copiilor surprize cu ocazia sărbătorii de Halloween, de această dată, tema a fost "Goana după premii". Cei mici au avut parte de o adevărată aventură prin cele şase magazine de la ERA. În final, efortul lor de a găsi indiciile de pe traseu a fost răsplătit cu numeroase cadouri.

Campania "Goana după premii", care a avut loc sâmbătă şi duminică, a deschis copiilor apetitul pentru aventură, micii exploratori având de parcurs un traseu prin cele şase magazine de la ERA, iar în final, în funcţie de preferinţe, fiecare primind o pereche de ochelari sau un ursuleţ. Dacă săptămâna viitoare vor repeta aventura, automat vor intra în cursa pentru premiul cel mare: 12 televizoare Disney (extragerea urmând să aibă loc în weekend-ul de Moş Nicolae). După atâta efort căutătorii de premii s-au putut relaxa în castelul gonflabil special amenajat. Pe lângă concursurile de karaoke, muzică şi dans, atracţia copiilor a fost face-paintingul. Cele mai căutate modele pentru fetiţe au fost cele de fluturaşi, floricele şi pisicuţă, în timp ce băieţii au ales tatuajele cu tigru şi Spider Man. Distracţia a continuat în ambele zile până seara târziu, niciunul dintre copii neputându-se despărţi de cele două mascote, două personaje costumate în căţei.

Distracţia va continua în fiecare sâmbătă şi duminică, pâna la Crăciun, toţi copiii fiind aşteptaţi la ERA Shopping Park Oradea pentru o nouă rundă de distracţie şi cadouri.