Berbec
Dimineaţa este posibil să vă lăsaţi dominat de sentimente şi există riscul să deveniţi melancolic. De aceea, puteţi avea probleme de comunicare. Aveţi impresia că sunteţi neglijat, ceea ce vă provoacă o stare de tensiune nervoasă. Atenţie!


Taurul
Aveţi zile foarte încărcate şi se pare că vă rezolvaţi mai greu sarcinile gospodresti. Se pare că sunteţi inhibat, din cauza unor dificultăţi de comunicare. Astrele vă recomandă să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Gemenii
Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. În cursul dimineţii, este posibil să fiţi subiectiv. Nu vă ocupaţi de afaceri, pentru că riscaţi să încălcaţi legile. Nu neglijaţi relaţiile cu prietenii şi partenerul de viaţă.

Racul
Începeţi ziua energic şi plin de idei. Sunteţi hotărît să duceţi la bun sfîrşit o activitate începută mai demult. În cursul dimineţii, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere rentabilă.

Leul
Nervozitatea din cursul dimineţii vă poate afecta relaţiile cu colegii şi cu partenerul de viaţă. Este posibil să aveţi o ieşire nervoasă, din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-vă calmul, ca să nu agravaţi situaţia.

Fecioara
Partenerul de viaţă ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de libertate. Fiţi atent la ce spuneţi şi să acordaţi atenţia cuvenită relaţiilor parteneriale. S-ar putea ca nici prietenii să nu fie de acord cu ideile dumneavoastră.

Balanţa
Dimineaţa este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă, din cauza banilor. Un prieten vă cere îi înapoiaţi un împrumut scadent azi, însă nu aveţi cum să vă respectaţi promisiunea. Rezolvaţi, totuşi, problema după-amiază, cu ajutorul unei rude mai în vârstă.

Scorpionul
S-ar putea să fiţi indispus din cauza unei stări depresive. De aceea, relaţiile cu partenerii de afaceri pot avea de suferit. După-amiază, este posibil să-i reproşaţi partenerului de viaţă că a cheltuit prea mult.

Săgetătorul
Relaţiile cu prietenii s-ar putea să nu fie tocmai bune, pentru că ţineţi să vă impuneţi punctul de vedere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. Aveţi grijă să nu rostiţi cuvinte grele, la nervi.

Capricornul
Dimineaţa sunteţi irascibil, din cauza întârzierilor. Ieşirile nervoase vă pot pune într-o situaţie delicată, atât la serviciu, cât şi în familie. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă, pentru că ar putea să lase urme adânci.

Vărsătorul
Relaţiile sentimentale au de suferit. Nu vă descurajaţi din cauza micilor neînţelegeri cu persoana iubită, după-amiaza puteţi să le depăşiţi. Sănătatea este bună.

Peştii
Vă sfătuim să vă rezolvaţi problemele importante de dimineaţă, când aveţi mai multă energie fizică şi intelectuală. Reproşurile grave pe care s-ar putea să le faceţi persoanei iubite pot înrăutăţi mult relaţiile sentimentale...