280 de sportivi din şapte ţări (Cehia, Croaţia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria) au concurat la Cupa Internaţională a Prieteniei Naţiunilor Europene, organizată anual la Hatvan (Ungaria). Printre participanţi competiţiei de taekwon-do ITF s-au numărat şi trei componenţi ai clubului orădean King Do (preşedinte-antrenor Tulkos Romeo). Probele la care sportivii s-au întrecut au fost tull (exerciţiu de formă) şi luptă individual.

King Do a fost reprezentat de Nagy Matei, Nagy Andreea şi George Popa, care au obţinut rezultate notabile. Nagy Andreea a obţinut medalia de argint la luptă juniori mici (-55 kg) şi "bronzul" la tull, juniori mici. Pe locul trei s-a mai clasat şi Nagy Matei, la luptă juniori (-58 kg), iar George Popa s-a situat pe poziţia a patra la tull, juniori mici. "A fost cel greu concurs la care am participat în acest an. M-am temut că rezultatele noastre vor fi mai slabe, cunoscând nivelul competiţiei şi luând în considerare faptul că multe ţări şi-au adus sportivi din lotul naţional. Sportivii mei au întrecut, însă, aşteptările şi sunt mândru de ei. S-au ridicat la nivelul unui campionat internaţional. De menţionat ca, în această întrecere, s-a disputat semifinala mică pentru a decide locul III-IV, neexistând doua locuri III", a comentat Tulkos Romeo 3 DAN, care a îndeplinit şi rolul de arbitru la acest concurs.
Urmatoarea întrecere externă la care Oradea va avea reprezentanţi va fi Campionatul European din 15-18 mai, programat la Wroclaw (Polonia). Din lotul naţional al Romaniei vor face parte şi orădenii Nagy Matei şi Ana Guler, ambii de la King Do, şi Katalin Pirosca, de la Royal Kwon.
â