Crişul Aleşd - Locadin Ţeţchea 4 - 2 (2 - 1)
Stadion: Crişul
Spectatori: cca.100
Au marcat: Iaz (8, 21), Iacob (65), Madar (84) / Purje (30), Butuc (85)
Cartonaşe galbene: Butuc, M. Popa, Varga, Şincai
Arbitri: Constantin Costandache, Călin Chereji, Cosmin Cormoş
Observator AJF: Cornel Pantea
Crişul: Ciursaş (87 Gancea) - Vancea, Madar, D. Coste, Berce, Fogoroşi (19 Bodiuţ), Iacob, Crişan, A. Popa, Iaz (70 Sereş), Chebeleu (57 Ivan). Antrenor: Viorel Domocoş. Director tehnic: Mircea Madar.
Locadin: Igna - Butuc, M. Popa, Variu, Varga (18 Ghiuro), Chirilă, Aldea, Ienciu, Şincai (81 Toşe), Purje, Rogojan. Antrenor: Ioan Olar

10 goluri primite în doar 2 meciuri la interval de 3 zile, în Cupa României şi campionat, iată bilanţul mai mult decât ruşinos pentru Locadin, echipă la un pas de retrogradare în campionatul judeţean. Multă lume se aştepta ca, în meciul de duminică, Crişul să faciliteze sarcina echipei din vecini să se salveze. Dar nu a fost aşa. Chiar dacă aleşdenii au jucat la relanti, oferind o şansă Locadinului să se salveze, ratările monumentale ale jucătorilor oaspeţi au scos în evidenţă neputinţa şi lipsa de valoare a lotului de jucători, care a practicat un joc haotic, fără orientare tactică şi cu multe greşeli individuale. Despre declinul echipei din Ţeţchea am semnalat în multe cronici, însă nimeni n-a luat măsuri de redresare, mă refer la conducerea asociaţiei şi la primărie. Nici la nivelul conducerii tehnice nu s-a intervenit la timp, deşi tânărul şi neexperimentatul antrenor a purtat „o pălărie prea mare" pentru acest nivel. Cu câteva minute înainte de fluierul final, gazdele schimbă portarul titular, cu un copil de 13 ani, oferind o ultimă şansă oaspeţilor de a înscrie. Dar nici aşa „minunea" nu s-a produs. Despre jocul Crişului, doar cuvinte frumoase, deşi a jucat lejer fără să forţeze, a confirmat valoarea şi omogenitatea lotului, chiar cu cei 5 tineri cărora le-a fost acordată o şansă de care aceştia au profitat, devenind titulari. Cu această victorie Crişul termină campionatul pe podium, pe un onorant loc III, indiferent de rezultatele ultimei etape,în care Crişul stă. Gruparea merită felicitări pentru rezultatele obţinute în această ediţie de campionat, în care a dovedit constanţă şi valoare de ansamblu a echipei şi a tehnicienilor ei, cu regretul că se putea mai mult. Dar, poate la anul.