Direcția 5 va susține miercuri, 6 martie, de la ora 19.30, un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Evenimentul face parte din Turneul Național Direcția 5 - Senzitiv Live Tour 2024.

Mult îndrăgita trupă, Direcția 5, vine la Oradea, pentru o nouă seară plină cu cele mai frumoase cântece ale lor.

„Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi acolo. Vom cânta cântecele noastre din perioada 1991-2022 și cântece de pe albumul Senzitiv”, anunţă reprezentanţii trupei.

De-a lungul timpului, Direcția 5 a reușit să devină una dintre cele mai apreciate formații de la noi din țară. Cu mii de concerte la activ, este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească - Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling. Preţul unui bilet variază în funcţie de locul solicitat în sală: categoria 1 - 140 lei, iar categoria 2 - 120 lei. Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea (plata doar în numerar) sau online, pe www.iabilet.ro.