Doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare și să vă simțiți mai încrezători în fața unui public? Atunci sunteți invitați să vă alăturați comunității Oradea Toastmasters, pentru a vă dezvolta abilitățile de vorbire în public și de leadership.

În fiecare miercuri, începând cu ora 19.15, membrii Oradea Toastmasters se întâlnesc la Comuniteca, în magazinului Crișul, la et. 1, pentru a discuta diverse subiecte, de la discursuri informative la dezbateri. Aceștia au oportunitatea de a se antrena în fața unui public prietenos și de a primi feedback constructiv.

Pe lângă întâlnirile săptămânale, Oradea Toastmasters organizează conferințe și concursuri de discursuri, care sunt o oportunitate unică pentru membri de a evolua și de a-și exersa abilitățile de comunicare și leadership. În plus, concursurile de discursuri le oferă ocazia de a arăta ce au învățat și de a-și măsura capacitățile cu alți vorbitori talentați.

De ce să vă alăturați Oradea Toastmasters?

Deoarece dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership poate fi benefică întotdeauna pentru orice persoană. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei noi cariere, vă pregătiți pentru o prezentare importantă sau doriți să vă simțiți mai încrezători în comunicarea cu ceilalți, abilitățile de vorbire în public și de leadership sunt esențiale.

Membrii Oradea Toastmasters provin din diverse medii profesionale și culturale și au diferite niveluri de experiență în vorbirea în public. Cu toate acestea, toți au în comun dorința de a se dezvolta și de a-și îmbunătăți abilitățile.

Cât despre evenimentele viitoare, clubul Oradea Toastmasters este încântat să anunțe conferința de primăvară a Ariei D1, pentru cluburile din vestul țării ce va avea loc în 1-2 aprilie. La aceasta conferință se vor desemna căștigătorii concursurilor de discursuri și vor avea loc ateliere interesante. Atelierele vor aborda teme legate de coaching, comunicare și leadership și vor fi susținute de experți renumiți în domeniu, precum: Mihaela Tatu, Luminița Popa, Dora Cernău, Ciprian Roșu și Răzvan Curcubătă. Aceștia vor oferi celor prezenți un spațiu de exersare, sfaturi utile și feedback constructiv.

Mihaela Tatu: Coach și trainer certificat, Mihaela are 30 de ani de experiență (Mihaela glumește spunând că vorbește de când s-a născut și că fiecare an din viața ei i-a adus și o nouă experiență în comunicare, deci 30 de ani de viață sunt 30 de ani de experiență) timp în care s-a specializat în dezvoltarea liderilor și a strategiilor de comunicare. Este cunoscută pentru capacitatea sa de a inspira și împuternici oamenii să-și atingă potențialul.

Luminița Popa: Expert de resurse umane si coach acreditat, Luminița are o vastă experiență în coaching, training și dezvoltare personală. Atelierele sale sunt concepute pentru a ajuta oamenii să-și construiască relații puternice, să dezvolte abilități eficiente de comunicare și să-și atingă obiectivele personale și profesionale.

Dora Cernău: Lector, coach și trainer certificat, Dora este specialistă în comunicare, cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Scopul ei este să ajute oamenii să-și depășească frica de a vorbi în public și să-și crească stima de sine pentru a putea prezenta discursuri structurate și captivante pentru auditoriu.  

Ciprian Roșu: Ciprian este coach profesionist, trainer, consultant și speaker, cu experiență în sisteme de management, resurse umane, cultură organizațională și pasiune pentru dezvoltare personală. A susținut cursuri, ateliere și discursuri pe teme variate, inclusiv leadership, comunicare, standarde ISO și inteligență emoțională. A oferit consultanță pentru afaceri și management și pentru implementarea standardelor ISO în diverse companii și instituții și este de asemenea auditor extern ISO.

Răzvan Curcubătă: Răzvan este președintele asociației SELLification4EDUcation și un trainer experimentat, cunoscut pentru abilitățile sale în domeniul formării și dezvoltării personale. Deținând certificarea ANC și având experiență în Programare Neurolingvistică, Răzvan este un vorbitor în public și un public speaking coach de încredere. Este, de asemenea, co-autor al mai multor cărți de succes precum „Jocul Vânzării”, „Captivează-ți elevii în online mai ceva ca în clasă”, „Jocuri Didactice” și „Ghidul Trainerului de TOP”. În ultimul an, Răzvan a susținut sute de ore de cursuri și a ajutat peste 110.000 de cadre didactice să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și formare.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre Oradea Toastmasters sau să vă alăturați comunității, sunteți invitați la următoarea întâlnire săptămânală sau să-i contactați pe pagina de Facebook.

Indiferent de nivelul actual de experiență în vorbirea în public, Oradea Toastmasters este locul perfect pentru a vă dezvolta abilitățile și a vă îmbunătăți încrederea în sine.

FOTO: Remus TODERICI