Pentru ca lucrările la parcarea supraetajată de la Spitalul Județean să poată avansa, dar și pentru a asigura în continuare un acces facil la UPU, comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a luat măsuri de modificare a circulației în zona străzilor Louis Pasteur - Salvării - Gheorghe Doja.

 

În acest sens, se va închide circulația pe tronsonul carosabil de la intersecția străzilor Gheorghe Doja – Salvării, până la șantierul de la parcarea Spitalului Județean în perioada 27 octombrie – 31 noiembrie.

Circulația va fi deviată pe ruta străzilor Gheorghe Doja – Salvării (care devine cu dublu sens) – Louis Pasteur – parcarea din fața Spitalului Județean.

Totodată, comisia a avizat restricții de circulație pe str. Mareșal Averescu, în perioada 30 octombrie – 4 noiembrie, pentru lucrări la rețeaua de apă și termoficare, executate de firma Leko Construct.

 

Restricţii în zona Stadionului

De asemenea, pentru buna desfășurare a meciurilor de la Stadionul Iuliu Bodola care atrag un public numeros, a fost avizată restricționarea circulației auto (cu excepția mijloacelor de transport în comun) pentru zilele de: 1 noiembrie (între orele 15.00 – 21.00); 3 noiembrie (între orele 17.00 – 23.30); 6 noiembrie (între orele 15.00 – 21.00).

Restricționarea circulației auto vizează următoarele străzi: strada Olimpiadei, de la intersecția cu strada prof. dr. Ion Cantacuzino până la intersecția cu strada Traian Lalescu; strada Traian Lalescu, de la intersecția cu strada Iasomiei până la intersecția cu strada Olimpiadei; strada prof. dr. Ion Cantacuzino, de la intersecția cu strada Iasomiei până la intersecția cu strada Olimpiadei; strada Sportului, de la intersecția cu strada Olimpiadei până la intersecția cu strada Tudor Arghezi; strada Tudor Arghezi, de la intersecția cu strada Iasomiei până la intersecția cu strada prof. dr. Ion Cantacuzino; strada Busuiocului, de la intersecția cu strada Iasomiei până la intersecția cu strada prof. dr. Ion Cantacuzino; strada Sfântul Ladislau, de la intersecția cu strada Piața București până la intersecția cu strada Traian Lalescu.