Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bihor sistează activitatea de relații cu publicul la ghișeu pentru sediul din localitatea Aleșd, strada Bobâlna nr. 20, în perioada 18–29 ianuarie.

„Măsura a fost luată în scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2. Ghișeele și birourile de relații cu publicul rămân deschise, în continuare, la sediile Birourilor de Cadastru și Publicitate Imobiliară din localitățile Oradea, Beiuș, Marghita și Salonta”, a precizat Adina Miron, purtătorul de cuvânt al OCPI Bihor.

Persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici și celelalte persoane care au acces, pe bază de user și parolă, la sistemele informatice ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continua să utilizeze aceste servicii on-line.

Cetățenii pot solicita online extrase de carte funciară pentru informare și extrase din plan cadastral pe ortofotoplan, accesând adresa de internet http://epay.ancpi.ro sau prin intermediul birourilor notariale sau a persoanelor fizice/juridice autorizate să execute lucrări de cadastru. De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiune „urmărire cerere RGI”.

Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise, în continuare, prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică (bh@ancpi.ro) sau poștă, pe adresa: Oradea, str. Armatei Române nr. 1A, cod poștal 410087, jud. Bihor.

Numerele de telefon și adresele de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Bihor sunt următoarele: BCPI Oradea - 0259–401.305, bh@ancpi.ro, bcpi.oradea@ancpi.ro; BCPI Aleşd - 0259–342.465 bcpi.alesd@ancpi.ro; BCPI Beiuş - 0259–320.490, bcpi.beius@ancpi.ro; BCPI Marghita - 0259–362.599, bcpi.marghita@ancpi.ro; BCPI Salonta - 0259–373.046, bcpi.salonta@ancpi.ro.