Apropierea sărbătoririi a 173 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române a oferit sâmbătă, 25 martie, prilejul organizării, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, a unui eveniment emoționant: întâlnirea dintre generații a cadrelor militare în activitate cu cele în rezervă și în retragere.

Foști comandanți, ofițeri cu funcții de conducere și subofițeri, care și-au desfășurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Bihor, au participat la activitatea festivă organizată la sediul inspectoratului. Acești oameni au reprezentat de-a lungul carierei militare, cu onoare și profesionalism, Jandarmeria și au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor actuale.

Cu ocazia acestui eveniment, au avut prilejul să rememoreze întâmplări și fapte de arme, realizări și activități, la care au participat cu eforturi, sacrificii, dar cu rezultate meritorii. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor a oferit invitaților prezenţi, în semn de respect și apreciere pentru activitatea desfăşurată, felicitări şi diplome aniversare, urându-le să aibă parte de multă sănătate, bucurii şi viaţă îndelungată alături de cei dragi.