DAS Oradea a primit, zilele trecute, vizita unor reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Reșița, care au fost însoțiți de un grup de seniori de la Centrul lor pentru Vârstnici.

„Am avut deosebita plăcere să primim vizita colegilor de la Direcția de Asistență Socială Reșița, însoțiți de un grup de seniori de la Centrul lor pentru Vârstnici. Întâlnirea a fost pe cât de plăcută, pe atât de fructuoasă, am discutat pe tema modificărilor legislative, intervenite în ultima perioadă în asistența socială, în general, și, în particular, despre dificultățile întâmpinate în procesul de acordare a serviciilor sociale”, au anunțat reprezentanții Direcției de Asistență Socială Oradea.

Și, pentru că a fost despre ei, despre persoanele de vârsta a treia, vizitatorii au oferit gazdelor un moment artistic - dansuri populare bănățene, iar beneficiarii DASO din centrele sociale multifuncționale din cartierele Oradiei au răspuns pe măsură cu un alt moment artistic. „Cortina s-a lăsat” cu o horă de zile mari.

Oaspeții au fost invitați, apoi, la un tur turistic prin centrul istoric al orașului, fiind impresionați de tot ceea ce au văzut, de la Sinagoga Neologă Sion, la Casa Darvas.

,,Vizita de azi a colegilor noștri și a doamnei director Lidia Roșian de la DAS Reșița ne onorează și ne motivează să continuăm munca noastră dedicată comunității! Este nevoie de servicii sociale de calitate, apreciem eforturile pe care le fac colegii noștri din tară, iar schimbul de experiențe, de bune practici, ne ajută să putem fi mai buni în domeniul nostru de activitate, în sprijinul celor care au nevoie de noi”, a declarat Anca Grama, directorul DAS Oradea.