Grădina Zoologică din Oradea își redeschide porțile pentru vizitatori începând de mâine, 20 mai, după ce a avut activitatea cu publicul suspendată pe toată perioada stării de urgență.

 

Conform noilor măsuri de prevenire aplicabile pe perioada stării de alertă, publicul vizitator va avea acces doar în spațiile deschise din incinta Grădinii Zoologice, rămânând inaccesibile Casa Reptilelor, Casa Animalelor Exotice, respectiv Casa Liliecilor.

„Vizitatorii trebuie să știe că au obligația să respecte distanța de 2 metri față de alte persoane, precum și toate celelalte măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, pe tot parcursul vizitei”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Domeniului Public Oradea, Loredana Buz.

Programul de funcționare al Zoo Oradea în lunile aprilie-august este zilnic între orele 9.00-19.00 (ora 18.00, la casierie). Prețul unui bilet este de 18 lei pentru adulți și 9 lei pentru elevi, pensionari și persoane cu dizabilități. Copiii până la 3 ani și persoanele peste 75 de ani au acces gratuit.