Hotelul Grand Astoria, fostul Hotel Patria, este situat în centrul staţiunii Mamaia, la 500 m de cazinou și la 50 m de plaja cu nisip. Proprietatea oferă unități de cazare cu aer condiționat şi vedere la mare sau la lacul Siutghiol.

Pentru turiştii care doresc să petreacă un concediu de neuitat în cea mai căutată staţiune de pe Litoralul românesc, Hotelul Grand Astoria Mamaia reprezintă cea mai bună alegere. Condiţiile oferite turiştilor, amabilitatea şi profesionalismul angajaţilor fac din această locaţie destinaţia preferată şi pentru cei mai pretenţioşi turişti. Întreg hotelul are WiFi gratuit, iar proprietatea oferă şi parcare gratuită pentru cei cazaţi aici. Toate cele 190 de camere au TV, frigider aer condiţionat şi baie proprie cu duş. Hotelul a fost renovat în totalitate, la standarde moderne. A fost schimbată inclusiv reţeaua electrică şi sistemele sanitare de apă-canal. De asemenea, lifturile din hotel sunt noi. Hotelul pune la dispoziţie un bar, o terasă şi un restaurant complet renovat şi el, în care se servesc mâncăruri din bucătăria tradiţională românească şi internaţională.

Hotelul Grand Astoria se află la mai puţin de 4 minute de mers pe jos de parcul acvatic Aqua Park și la 12 minute de mers cu mașina de gara din Constanţa. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu este situat la 31 km. Acesta este locul preferat de turiștii din Mamaia, conform comentariilor independente de pe booking.com, iar cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie: i-au dat scorul 9 pentru un sejur pentru două persoane.

 

Cristina: „Raport calitate preţ, excelent. Curat, îngrijit, linişte.... perfect. Rămâne una din opţiunile de viitor pentru vacanţa la mare.”

Oana: „Am fost foarte mulţumită! Pe lângă faptul că am fost cazaţi înainte de ora de check-in, personalul a fost foarte amabil şi responsabil! Cu siguranţă la Grand Astoria o să revin ori de cate ori vin la Mamaia!”

Mihai: „Personalul foarte amabil, camera curată şi vederea excelentă spre mare.”

Dragoş: „Totul a fost neaşteptat de bine. Super servicii, confort, merită toţi banii. Sper să revin şi la anul.”

Rezervări se pot face direct la hotel la numerele de telefon 0748 960 840 şi 0241 831 055; e-mail: astoriagrandhotel@yahoo.com şi completând formularul de pe pagina http://grandhotelastoria.ro