La început de an, Oradea Toastmasters vă invită la o ședință de training gratuită, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 19.15, la sala Comuniteca, din magazinul Crișul (etaj 1).

Acest training oferă participanților posibilitatea de a deprinde principiile de bază ale dezbaterilor și de a asista la o demonstrație susținută de grupul Oradea Debate Society. La final, atât membrii cluburilor cât și invitații vor avea ocazia să pună în aplicare cele învățate prin susținerea unui discurs sau a unei dezbateri în fața publicului prezent.

Oradea Debate Society reprezintă un grup de studenți, în cadrul căruia tinerii își cultivă abilitățile de dezbatere, oratorie și gândire critică. Misiunea lor este să popularizeze dezbaterile academice și să ajute la dezvoltarea abilităților studenților de argumentare și a vorbire în public.

Toastmasters Oradea este un club public de oratorie și leadership, parte din rețeaua mondială a organizației Toastmasters, care asigură un mediu de învățare pozitiv și de suport reciproc prin intermediul căruia fiecare membru să își dezvolte abilitățile de comunicare, de ascultare și de leadership.