Pentru al doilea an consecutiv, Oradea își va întâmpina turiștii cu o serie de beneficii și gratuități. Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), în parteneriat cu OTL, instituțiile muzeale din oraș, dar și cu unitățile din industria ospitalității, reia campania de gratuități pentru cei care vizitează Oradea, începând cu data de 4 mai.

Prin intermediul campaniei, turiștii care vor fi cazați la una dintre unitățile de cazare clasificate din Oradea pentru minim două nopți consecutive se vor putea bucura și anul acesta de următoarele beneficii: acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea - Complex cultural, precum și la obiectivele turistice din administrarea Oradea Heritage: Muzeul Orașului Oradea - Cetatea Oradea; Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea; Memorialul „Rezistență și Represiune în Bihor”; Sinagoga Neologă Sion; Muzeul Art Nouveau din Casa Darvas La-Roche; Muzeul Țării Crișurilor; Muzeul Memorial Aurel Lazăr; Muzeul Memorial Ady Endre și Muzeul Memorial Iosif Vulcan.

De asemenea, se va asigura transport gratuit, pentru 24 de ore, în întreaga rețea de transport public (OTL).

Înregistrarea participanților, generarea codurilor de gratuități și comunicarea directă între unitățile HoReCa, muzee și serverele OTL, se va face prin intermediul aplicației online - oradealifenouveau.ro. Aceasta a fost creată de Visit Oradea în parteneriat cu Oradea Tech Hub și poate fi folosită de toate unitățile de cazare din oraș. De menționat că unitățile de cazare pot integra aceste gratuități în campanii proprii de promovare și de vânzare, în pachete cu cazare și alte beneficii, pentru a aduce valoare extra serviciilor oferite. Turiștii pot beneficia de aceste gratuități doar dacă vor fi înregistrați în aplicația oradealifenouveau.ro de către personalul hotelier.

Anul acesta, turiștii vor beneficia și de reduceri atractive la cafenelele și restaurantele care au răspuns propunerii de colaborare făcute de Visit Oradea.

Campania se desfășoară în perioada 5 mai - 31 decembrie.

Detalii suplimentare se pot afla pe www.visitoradea.com/ro/blog/oradea-cu-drag sau pe adresa de email: office@visitoradea.com.