MAgui este un Dj din Oradea, născut în 1999. În 2020, a descoperit pasiunea pentru mixat și a devenit un artist specializat în Tech-House și Minimal-Techno. Sâmbătă, 15 iunie, tânărul va aduce pe scena Casei Tineretului din Oradea atât nume mari din muzica electronică, cât și Dj locali.

MAgui a fost remarcat pentru ritmul său, fiind „rezident” timp de doi ani simultan în trei locații din Oradea. În 2023, a avut oportunitatea de a performa la festivalurile „Codru Festival” (Timișoara) și „ONFest” (Oradea), precum și la alte manifestări de gen. În prezent, este co-fondator al proiectului „Devreme”, care a început pe 24 decembrie 2023. În momentul de față, tânărul pregătește un eveniment ce urmărește să strângă la un loc un număr cât mai mare de iubitori de muzică electronică.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la Casa Tineretului Oradea, ocazie cu care vor urca pe scenă atât nume mari, printre care Andre Rizo (Dj & Producer), cât și Dj locali, precum Apli și Cioutix.

Până în prezent, MAgui a împărțit scena cu numeroși artiști ai genului muzical din care face parte (și pe care îl promovează), dar și cu artiști din stiluri diferite, printre care: Tulvan, Exob, Cotoraci, Axel, Vpr, DollsDrop, Adi Mihăilă & Energy K, Dj Yaang, Mc So și Dj Dark.