O zi de neuitat pentru copii si familiile lor - Compania European Food Int. şi-a deschis larg porțile la Ștei cu ocazia Zilei Copilului pentru a-i întâmpina cu voioșie și căldură pe copiii angajaților și familiile lor. A fost un eveniment memorabil pentru cei mici, plin de activități distractive și surprize delicioase. Copiii au avut parte de o zi plină de bucurie și distracție, desfășurată în cadrul special amenajat de companie și au creat împreună amintiri plăcute.

 

Activități deosebite pentru toți copiii

Evenimentul a avut menirea pentru a aduce zâmbete pe fețele celor mici, dar și ale familiilor lor și pentru a le oferi o zi plină de aventuri. Printre activitățile desfășurate s-au numărat: jocuri interactive cu premii, ateliere de creație care le-au oferit copiilor ocazia să învețe meșteșuguri tradiționale și să confecționeze obiecte unice pe care să le păstreze ca amintire a unei zile minunate, alunecarea pe tobogane gonflabile, care au adus veselie și entuziasm, întâlnirea cu eroii preferaţi, picturi pe fețe, dans și voie bună.

 

Delicii culinare pentru toate gusturile

Participanții au fost răsfățați cu o varietate de gustări delicioase pregătite printr-o mobilizare exemplară a unei echipe inimoase de organizare care au făcut totul ca ziua să fie una reușită. Pe tot parcursul zilei atât cei mici cât şi cei mari au avut ocazia să savureze produsele dulci și sărate ale companiei și să facă cunoștinţă cu cei mai noi membri din familia Viva, Naty, Olla Pufu King, Rollo și Matinela. Snack-urile sărate, delicioasele napolitane și biscuiți, binecunoscutele alunițe și pernițe cu diverse arome, cerealele de mic dejun, veselii pufuleți jucăuși sau cei dulci și glazurați au fost la înălțime, oferind o gamă largă de delicii pentru cele mai diverse preferințe.

La final cei mici au primit cadouri pe care să le împartă cu prietenii lor și care să le păstreze savoarea unei zile frumoase.

 

O zi plină de zâmbete și amintiri

„Am organizat acest eveniment astăzi pentru a ne opri puțin din agitația cotidiană și a-i sărbători pe copiii noștri. Copiii sunt sursa noastră de inspirație și forță și cei care ne aduc zâmbetul pe buze chiar și în momentele mai grele. Vreau să vă asigur că prin întreaga activitate compania noastră sprijină familia și suntem mândri să vă oferim un mediu în care să vă creșteți copiii cu încredere și optimism. În semn de apreciere pentru voi și familiile voastre am pregătit aceste activități în speranța că veți petrece momente frumoase împreună.

Să ne bucurăm de zâmbetul și entuziasmul copiilor noștri, să ne inspirăm din puritatea și simplitatea lor și să ne reamintim că în fiecare copil se află promisiunea unui viitor mai bun”, a fost mesajul plin de căldură transmis de dna. Olivia Micula, unul din acționarii companiei.

„Vă mulțumesc pentru prezența d-voastră la acest eveniment. Am început investițiile în județul Bihor în urmă cu aproape 35 de ani. A fost un drum cu multe provocări, dar suntem mândri de ceea ce am reușit să construim în toți acești ani în această zonă, alături de dumneavoastră. Ne străduim în fiecare zi să fim mai buni, dinamici, să ne adaptăm la cerințele viitorului, să menținem locurile de muncă în ciuda tuturor obstacolelor care nu au fost puține de-a lungul timpului și ne dorim să vă oferim șansa unei vieți fericite alături de familiile dumneavoastră”, a declarat domnul Ioan Micula, fondator și acționar al companiei.

Echipa de management a transmis, în numele tuturor participanților mulțumiri acționariatului pentru bucuria adusă de această sărbatoare precum și pentru sprijinul oferit în activitatea companiei.

Evenimentul a fost un succes, aducând împreună familii și copii pentru a sărbători Ziua Copilului, într-un mod unic și special. Cu activități variate și delicioase surprize culinare, sărbătoarea a fost un adevărat festin pentru micii participanți, lăsându-le amintiri de neprețuit.

Compania continuă să demonstreze angajamentul său față de comunitate și de cei mici, organizând evenimente care aduc bucurie și veselie în viețile copiilor.

Redescoperă aroma copilăriei zi de zi, alături de produsele Viva, Naty, Olla, Pufu King, Rollo și Matinela și gama sosurilor Regal în magazinul on-line www.shopius.ro şi pe www.europeanfoodinternational.ro