Sărbătorile se apropie și, odată cu ele, cele mai pure și sincere sentimente se amplifică, transformând mediul înconjurător într-o atmosferă de povești.

 Asociația Prietenii Muzeului Țării Crișurilor se aliniază direcției actuale a Muzeului Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal, aceea de a oferi publicului larg orizonturi noi într-un cadru în care primează armonia și profesionalismul. Astfel, Asociația Prietenii Muzeului Țării Crișurilor (APMȚC) invită membrii și simpatizanții marți, 20 decembrie, la o seară dedicată prieteniei și unității organizată sub egida „Împreună la muzeu”, ce va avea loc în Sala de conferințe a muzeului, din Strada Armatei Române nr. 1/A, începând cu ora 18.00. În cadrul acestui eveniment cei prezenți vor putea face tururi ghidate sau individuale în cadrul Secției de Etnografie, vor asista la un concert de colinde susținut de grupuri de colindători din Cuzap și Aușeu, precum și la multe alte surprize pregătite de organizatori.

Această manifestare dedicată membrilor APMȚC este deschisă și celor care doresc să se alăture demersurilor noastre, calitatea de membru obținându-se prin achitarea taxei de 20 de lei, care va permite vizitarea muzeului o dată pe lună, pe parcursul anului 2023, cât și participarea la activitățile organizate de asociație.

Accesul este limitat la 150 de persoane. Pentru rezervări sunați la numărul de telefon: 0259.706.101.