Dacă vrei să te programezi la un salon de înfrumusețare, însă nu ai găsit încă unul pe placul tău - Stailer îți vine în ajutor! Prin această platformă ai posibilitatea de a te programa online, dar nu înainte de a studia fiecare salon în parte. O mulțime de servicii de înfrumusețare sunt disponibile pe site, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Descoperă lista saloanelor din zona ta prin Stailer!

Intră pe site-ul stailer.ro și selectează locația unde dorești programarea. După ce ai selectat-o, apasă butonul „Caută servicii în apropiere” și îți va fi afișată o întreagă listă cu toate saloanele disponibile. Dacă vrei un rezultat și mai amănunțit, selectează genul tău și serviciul de care ai nevoie. În doar câteva secunde vei vedea toate saloanele ce oferă serviciul dorit. La final, poți selecta data și ora la care dorești programarea, fiind generată o altă listă cu saloanele disponibile la momentul respectiv.

Cu atât mai simplu, Stailer dispune și de o aplicație mobilă despre care vom discuta mai jos. Aceasta se folosește la fel ca și site-ul. Poți rezerva locul, poți beneficia de detalii despre fiecare salon, ai ocazia de a lăsa o recenzie și utiliza aplicația de oriunde te afli. Se descarcă gratuit de pe App Store, Google Play și App Gallery.

41 de orașe și peste 1000 de saloane disponibile!

Stailer a fost lansată la început doar în 5 zone ale țării, iar după ce clienții au solicitat mai multe orașe, au apărut peste 40. Mii de saloane și-au înscris afacerea pe platformă și așteaptă noi clienți să se programeze online. Cei din Crișana pot beneficia și ei de programări online, Oradea fiind disponibilă printre orașe. Așadar, dacă îți dorești să faci o rezervare a locului la frizerie Oradea, acum e timpul!

În doar câteva minute poți beneficia de o programare, fără să depui prea mult efort. Alege locația ta fie de pe chenarul din prima pagină, fie de la finalul acesteia. Poți alege locația la fel de bine și de pe aplicație, cu ajutorul hărții interactive.

Citește lista orașelor în care te poți programa, alege orașul și vei vedea toate saloanele disponibile, indiferent de serviciile prestate. Atât doamnele, cât și domnii se pot bucura de un răsfăț maxim la saloanele de înfrumusețare.

Descarcă aplicația și vezi care sunt avantajele sale!

După cum spuneam, Stailer are și o aplicație mobilă unde lucrurile stau similar. Nu trebuie decât să o descarci de pe magazinele digitale ale telefoanelor mobile sau ale tabletelor. Testeaza aplicatia Stailer și dă startul programărilor pentru evenimentele importante!

Te poți programa atunci când te relaxezi pe canapea, atunci când ești în parc, la sala de fitness sau la restaurant, fără să fie necesară apelarea recepției. Doar selectezi serviciul de care ai nevoie, genul tău, locația, data și ora la care dorești programarea. În doar câteva minute aceasta va fi efectuată, hairstylistul va fi informat și nu mai rămâne decât să onorezi programarea.

Contact: support@stailer.ro