Credința în Dumnezeu e cea care ne face să fim astăzi în stare să trecem prin momente de nemărginită durere. Uniți și puternici, chiar mai încredințați de această putere remarcabilă, ne rugăm, stăruitor, în acest ceas de grea încercare, petrecând puținul timp rămas alături de Georgiana...

Georgiana Cordea a intrat în Grupul Vivere în anul 2012, la 4 ani și jumătate. De o frumusețe extraordinară, cu evidente aptitudini muzicale, extrem de sociabilă și pozitivă, Georgiana s-a impus rapid în grup începând, încă după primele luni de studiu muzical, să participe la spectacole, concursuri și emisiuni cu specific muzical. Pe parcursul celor nouă ani, ieșirea ei pe scenă a stârnit aplauze furtunoase, la fiecare apariție bucurându-se de aprecieri, felicitări, premii și succes. A adunat în palmaresul său zeci de premii, de la Premiile Speciale până la Trofee. Toate au fost obținute cu multă muncă, dăruire, ambiție, pasiune și plăcere de a cânta. Carismatică, plină de viață, cu un pregnant simț al umorului, avea totuși ceva din maturitatea unui adult. Am petrecut împreună timp frumos pe scenele festivalurilor naționale și internaționale. A strălucit pe scena showu-lui de la Aneta 1, Next Star, la numai 7 ani. A fost aplaudată și apreciată la scenă deschisă de artiști mari ai muzicii pop din Romania: Nico, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Nicole Cherry, Alina Eremia etc. Compozitorul Mihai Alexandru a adorat-o, la fiecare gală Star Vivere a strălucit, la fiecare spectacol de iarnă a încântat publicul spectator cu vocea sa specială. O apariție care nu trecea neobservată nici pe stradă, nici pe scenă, înconjurată de prieteni, mereu în mijlocul familiei Vivere ca o prețioasă și dulce comoară, am sărbătorit împreună fiecare zi de naștere, din momentul în care ne-am cunoscut, chiar și pe ultima..

Drumul său nu a fost la fel cu al celorlalți. A avut curajul să fie mereu ea însăși şi să nu trăiască gândind la ceea ce le place sau le displace altora. Și-a urmat inima, propria cale, unică, dând sens propriei vieți. Suntem atât de fericiți că a împărtășit această călătorie cu noi. Nu știm dacă a ales să plece sau a trebuit să plece, dar, oricum ar fi, a făcut-o onorându-se pe ea și drumul ales, iar nouă ne-a lăsat onoarea de a cinsti plecarea sa trăind acest moment cu demnitate, curaj și responsabilitate, înțelegând din aceasta fragilitatea vieții și importanța trăirii ei cu un scop. Gya a plecat biruitoare! Gya este o învingătoare! În această durere, Vivere pășește cu onoare pe drumul pe care Gya va părăsi această lume cu acest mesaj: Gya, iubita mea, draga noastră, minunat loc în cer vei avea, Înger de Lumină, lacrimile noastre te vor purta până sus, la Dumnezeu, unde te vei așeza între Îngerii Săi vestitori de bucurie și har.

Te iubesc! Te iubim! Vivere Love forever!

Pentru toți cei care doresc să ne fie alături, pentru cei care doresc să își ia la revedere de la Gya, slujba de înmormântare va avea loc astăzi, 13 mai, de la ora 15.00, la Capela Hașaș, din Cimitirul Rulikowski.

Eu nu te întreb...

Eu nu te întreb de unde-ai coborât, cât de frumos e cerul și ce înalt,

Cum este ziua, noaptea sus, cum e, cât e de frig sau cât este de cald,

Te-ntreb doar de ce-ai stat așa puțin, era așa frumos cu tine pe pământ

Și dacă am vrea cu noi ca să rămâi, ce-ai spune suflet drag, ce gând?

Ce cântec ne-ai cânta în zori de zi, ce îmbrățișare tu ne-ai da

Și câtă dragoste și dor ai lua cu tine acolo sus în lumea ta?

Dar brațele-om întinde pân’ la cer și lacrimile ne vor vindeca

Tu să ne întrebi: ce faceți voi, cântați, iubiți?

Iar noi îți vom răspunde iarăși... Da!

Valeria DINU MIȘCUȚIA