După o binemeritată vacanță, luni, 11 septembrie, sunetul cristalin al clopoțelului a răsunat din nou la Școala Gimnazială  „Nicolae Popoviciu” din Beiuș. Cu mic cu mare, elevii, împreună cu părinții și bunicii, au asistat cu bucurie și emoție la festivitatea de începere a noului an școlar 2017-2018, eveniment care a debutat prin intonarea Imnului Naţional al României.

 

A urmat  o slujbă de binecuvântare oficiată de părintele protopop Marian Popa.

La festivitatea de deschidere au participat primarul Petru Mlendea, precum și Florica Liga, președinta Consiliului reprezentativ al părinților din școală, care au transmis câteva gânduri, la început de an, elevilor, părinților și dascălilor.

În continuare, director, prof. Mihaela Nemeș a transmis, pe lângă mesajul ministrului Educaţiei, Liviu Marian Pop, și urări de succes elevilor, împliniri şcolare şi profesionale dascălilor școlii, bucurii şi gânduri bune tuturor celor prezenți.

Director adjunct, prof. Daniela Rada, a anunţat apoi repartizarea elevilor pe clase. De o deosebită atenţie s-au bucurat bobocii clasei pregătitoare, invitaţi în careu și întâmpinați cu flori de către învățătoarele: Corina Bodin și Laura Pirtea (învățământ step-by-step), Laura Bărcaș și Ancuța Hera (învățământ tradițional) și Terezia Kramer (secția maghiară).

Elevii claselor a V-a au aşteptat nerăbdători, emoţionaţi şi entuziasmaţi să facă cunoștință cu profesorii diriginți Rodica Hele și Crina Manda, dar și cu ceilalți dascăli care le vor îndruma pașii în școală, în următorii ani.

Au fost amintite numele tuturor profesorilor, care, prin munca prestată, promovează binele, adevărul, încrederea, responsabilitatea, seriozitatea, punctualitatea, toleranța, spiritul de echipă și competitivitatea.

Fie ca noul an școlar să însemne, atât pentru elevi și părinți, cât și pentru cadrele didactice ale școlii noastre, satisfacții, împliniri, putere de muncă și rezultate cât mai bune, de care să ne bucurăm împreună!

Prof. Daniela RADA