Graţie proiectului desfăşurat de Asociaţia Cătunul Verde, copii din medii defavorizate din Tinca, Sâniob şi Oradea s-au bucurat în vacanţa intersemestrială de săniuş la Arieşeni şi de o ieşire la film, în Cinema Palace.

Joi, 28 ianuarie, copiii au pornit spre Arieșeni cu microbuze și mașini mici pentru a se bucura de distracţie pe pârtie. Sâmbătă, 6 februarie, aventura celor mici a continuat la Cinema Palace, unde s-au bucurat de năzdrăvăniile lui ScoobyDoo și ale prietenilor lui. După încheierea filmului, aventura a continuat la Asociaţia Mereu Împreună unde copiii au primit mâncare delicioasă, s-au distrat pe trambulină și la fotbal. În plus, au avut parte de un invitat special, pe Mister Nicu (edu-trainer din Cluj), care i-a încântat pe cei mai mici şi pe cei mai mari. Ziua s-a încheiat cu un tort special adus de Minnie și Mickey Mouse.

„Proiectul este rezultat colaborării dintre Asociația Cătunul Verde (organizator principal), Asociaţia Mereu Împreună, Scoala Creștină Privată din Cartierul Romilor Tinca și Fundația Caritas Centru Social Sf. Stefan Sâniob. Proiectul a fost susținut financiar de către sponsorii care la sfârșitul anului 2020 au donat către asociația Cătunul Verde 20 % din impozitul pe venit/ profit. Gustările din pauze au fost oferite de către Banca pentru alimente Oradea”, arată coordonatorii acestui proiect.

„Toate activitățile au fost organizate prin respectarea normelor sanitare aflate în vigoare și ne propunem ca în măsura posibilităților să continuăm astfel de activități pentru copii și tineri defavorizați pe tot parcursul anului deoarece considerăm că și în pandemie merită să își trăiască copilăria din plin!”, au mai transmis aceştia.