DECESE

 

* Cu lacrimi în ochi şi cu sufletul greu ne despărţim de fina noastră dragă,

ELENA POPA,

care va rămâne însă în amintirile noastre. Dumnezeu să o așeze de-a dreapta Sa, iar pe voi Bogdan, Jeanina și Elisa, să vă mângăie şi să vă ajute să treceți cu bine peste această grea încercare. Nașa Lia Gliga și Dorina Ursente, cu familia.

 

* Cu tristețe și adâncă durere anunț că sufletul minunat al mamei mele

MARGARETA LILIANA LAKOMCSIK

(născută Pop) a plecat dintre noi pe 4 iunie, în al 73-lea an de viață, spre o lume mult mai bună. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 iulie 2022, ora 11.00, la Capela Steinberger din Cimitirul Rulikowski din Oradea. Fie ca memoria ta să fie binecuvântată, odihna ta liniștită! Lasă lumina veșnică să strălucească asupra ta întotdeauna. Cu inima profund îndurerată își ia rămas bun fiul iubitor Mark. (1658)

 

* Drum lin printre stele draga noastră mătușă,

ELENA POPA.

Veți fi mereu în inimile și rugăciunile noastre. Dumnezeu să vă aibă în paza Sa! Silviu, Florica și Alexandra Popa. (1657)

 

* Un gând de mângâiere și alinare sufletească familiei Popa Bogdan, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea la cele veșnice a iubitei lor mame, soacre și bunici,

ELENA POPA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Prietenele și fostele colege Voica, Rodica, Ani. (1659)

 

* Profund îndurerați de vestea morții neașteptate a fostului nostru coleg,

FLORIAN AVRAM,

transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Colectivul Societății Frigoexpres Oradea.

 

* Neputincioși în fata morții, ne alăturăm familiei Avram, la marea durere pricinuită de trecerea prea timpurie în neființă a soțului, tatălui și bunicului

FLORIAN AVRAM,

căreia îi transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastra compasiune. Dumnezeu să îl ierte! Fam. Mihuț Florian.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului meu soţ,

PÁL KOHELKA,

în vârstă de 80 ani. Înmormântarea va avea loc în data de 2 iulie de la ora 13.00, la Capela Tileagd. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soţia îndoliată, Maria.

 

 

* Aducem un ultim omagiu bunului nostru vecin,

 dl. PÁL KOHELKA

şi exprimăm sincere condoleanţe familiei îndoliate. Vecinii de scară - Splaiul Crişanei.

 

COMEMORĂRI

 

* Lacrimile se usucă, dar rănile rămân. O lumânare aprinsă și o rugăciune pentru dragul meu soț,

IOAN BALAJ,

acum, la împlinirea a 40 de zile de la despărțire. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 3 iulie 2022, la Biserica Ortodoxă din comuna Batăr. Rog pe bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele, să-i dea odihna veșnică. Dormi în pace, suflet blând. Nela. (141)

 

* Triste amintiri ne copleșesc în această perioadă, retrăind clipele încărcate de o durere nemărginită. În urmă cu 1 an, un suflet deosebit, plin de dragoste și bunătate, s-a înălțat, mult prea devreme, la cer, mai aproape de Dumnezeu. Ne lipsești tot mai mult, dar ești prezentă în sufletele, rugăciunile și amintirile noastre, cea care ai fost iubita noastră soră, cumnată și mătușă,

SANDA RUGE.

Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul cald și bun în ceruri. Parastasul de 1 an, sâmbătă, 2 iulie, ora 9.00, la Biserica cu Lună, Oradea. Surorile Corina Cozma și Mariana Bonta, cu familiile. (142)

 

* Se împlinește un an de când cea care a fost soție, mamă, bunică, soră, colegă, rudenie, cu un suflet iubitor și bun a plecat dintre noi în veșnicie,

învățătoarea preoteasă MARIA BRÂNDUȘ.

Ne rugăm ca Dumnezeu să așeze sufletul ei unde cei drepți se odihnesc. Parastasul va avea loc în data de 3 iulie 2022, ora 12.00, la Biserica Ortodoxă din Tărian. Soțul, preot Alexandru Brânduș cu familia. (1654)

 

* Nimic nu poate alina durerea și dorul lăsate în urma plecării în veșnicie a iubitei noastre soții, mame și bunici

RODICA AVRAM.

În singurătatea noastră te plângem cu toții: soțul Traian, fiica Adela cu soțul Dan și nepoțelele dragi Gloria și Ana. Dumnezeu să-ți dea pace, liniște și odihnă în Împărăția Sa Cerească! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 2 iulie 2022, ora 10.00, la Biserica din Hidișelu de Jos. Familia îndurerată. (1660)

 

* Nimic nu poate umple golul lăsat în urma plecării în veșnicie a iubitei noastre surori, cumnate și mătuși,

RODICA AVRAM.

Vei fi prezentă de acum în suflete și rugăciunile noastre. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul tău bun în liniște și pace, în Împărăția Sa Cerească! Sora Florica, cumnatul Viorel și nepoții Floriana, Iulia și Alin. (1661)