* Un ultim omagiu celui care a fost

dr. IONICĂ BĂLAJ,

colegul și bunul nostru prieten, medic devotat profesiei și familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Monica și Traian Lazăr. (1390)

 

* Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace pe cel care a fost

dr. IONICĂ BĂLAJ,

medic primar O.R.L. Suntem alături de întreaga familie Bălaj, ce face parte din distinsa generație de absolvente gojdiste, soția Liana cu fiicele Dora și Crina și dr. Dragoș Ghiban. Ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente de cumpănă, la despărțirea de iubitul lor soț, tată și socru. Profesor Ecaterina Șchiop și Cristian Șchiop cu familia. (1403)

 

* Suntem alături de familia îndurerată, în marea durere pricinuită de pierderea soțului, tatălui și bunicului drag

dr. IONICĂ BĂLAJ.

Dumnezeu să-l aibă în pază! Fam. Adela Și Paul Mesaroș. (1402)

 

* Regret nespus plecarea la cele veșnice a dragului meu ginere,

dr. IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dr. George Filip.

 

* Suntem alături de familia grea încercată de durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată și bunic iubitor

dr. IOAN BĂLAJ,

om de aleasă omenie și probitate profesională. Dumnezeu să-l ierte, să-l odihnească în pace și să-l așeze cu drepții în Împărăția Cerurilor. Sincere condoleanțe. Dr. Maria Porumb, dr. Cristian și Șerban Porumb cu familiile lor. (1396)

 

* Sincere condoleanțe și un pios omagiu la trecerea în neființă a dragului nostru

dr. IOAN BĂLAJ.

Suntem alături de voi Liana, Dora și Crina. Familia Râurel  Bălan. (1397)

 

* Vestea trecerii la cele veşnice a prietenului şi consăteanului nostru drag,

dr. IONEL BĂLAJ,

ne-a întristat profund. Familiei îndoliate condoleanţele noastre. Drum lin spre ceruri. Fam. Gheorghe şi Teodor Goron.

 

* Un pios omagiu celui care a fost

dr. IOAN BĂLAJ,

personalitate enciclopedică, devotat medic O.R.L. Suntem alături de voi, Liana, Dora și Cristina. Fam. George Rîurel Bălan. (118)

 

* Sincere condolențe familiei Bălaj, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a iubitului lor soț, părinte, bunic și prietenul nostru,

doctor IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-l odihnească și să-i răsplătească viața exemplară în folosul oamenilor. Familiile: Paul și Doina Magheru, Călin și Sorina Magheru. (120)

 

* Împărtășim durerea familiei dr. Bălaj Liana, în aceste momente triste și grele, la despărțirea de omul minunat și iubit

dr. IOAN BĂLAJ.

S-a stins o viață de om lăsând în urmă amintirea unui medic deosebit și prieten drag. Îi vom păstra veșnic amintirea. Să-i fie somnul lin, îngerii aproape și memoria binecuvântată! Fam. Ionuțiu Gheorghe din Salonta.

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a distinsului medic O.R.L.

dr. IOAN BĂLAJ.

Sincere condoleanțe cumnatei Marioara Faur și familiei. Dumnezeu să-l odihnească! Familia Nica Mircea.

 

* Cu gânduri de alinare și mângâiere suntem alături de voi, Liana, Dora și Crina, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului și tatălui drag

IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa! Elena Roiti, Raluca și Răzvan cu familiile lor. (1404)

 

* Suntem alături de doamna dr. Liana Bălaj, dr. Iulia Dora Ghiban cu familia și dr. Maria Cristina Bălaj, cu familia acum la despărţirea de soţul, tatăl şi bunicul lor drag, cel care a fost

dr. IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică! Fam. Tucudean Susman Ioan, Angela și Alexandru, Olah Rodicuța cu familia și Sandru Susman Lucia.

 

* Ne luăm rămas bun de la unchiul nostru

ing. IOAN LUCAN.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepotul ing. Mitică Tripe cu soția Daniela și copiii Daniel și Cătălin cu familiile.

 

* Cu lacrimi și flori ne luăm rămas bun de la unchiul nostru drag

ing. IOAN LUCAN,

un bun sfătuitor și sprijin de nădejde. Dormi în pace, suflet blând! Nepoata Mărioara Căbău cu soțul Nelu din Remetea.

 

* Ne rugăm Tatălui Ceresc să așeze în loc luminat sufletul unchiului

IOAN LUCAN

din Beiuș acum, la plecarea sa în veșnicie. Vei rămâne, unchiule ION, mereu in inimile noastre tot înțelept și jovial ca întotdeauna! Nepoții Ioana Căbău, Daniel Căbău cu soția Roxana și Crina Lezeu cu soțul Alin.

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de unchiul nostru,

IOAN LUCAN

un om pentru care familia și datoria au fost întotdeauna pe primul plan și al cărui suflet și caracter frumos au fost un model pentru cei din jur. Suntem alături de voi, mătușa Mica, Doru și Călin și familiile voastre în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Livia și Emil Dale. (1393)

 

* Ne luăm un ultim rămas bun de la verișorul și unchiul nostru

IOAN LUCAN

și transmitem întregii familii sincera noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Dumitru Ștef, Cristina și Florentin Hus. (1394)

 

* Cu inima plină de durere ne luăm rămas bun de la iubitul nostru naş,

IOAN LUCAN.

Suntem alături de draga noastră naşă, în această grea încercare. Odihneacă-se în pace! Fam. Codreanu Vlad şi Tuţi Mărioara.

 

* În aceste clipe de grea încercare, suntem alături de familia Luncan la despărțirea de soțul, tatăl, socrul și bunicul drag,

IOAN LUNCAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Familia Dumitru Petruș.

 

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere ne despărțim de buna și draga noastră mamă, soacră și mult iubită bunică

FLORICA DUNCA,

care a fost alături de noi, în toată viață, în momente grele sau ușoare. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Stâlpul va avea loc miercuri, 1 iunie și joi, 2 iunie, ora 17.30, Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc vineri, 3 iunie, ora 12.00, Capela Hașaș. Fiul Nicu cu soția Laura, nepoatele Adela și Bianca. (1405)

 

* În aceste momente grele suntem alături de Luminița, Miti și Nicu, acum când se despart de mama lor dragă

FLORICA DUNCA

și cuscra noastră. Rugăm pe bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său bun și s-o odihnească în pace! Familia Maria și Nicu Meseșan. (1392)

 

* Suntem alături de colega noastră Luminița Sidor și fiicele ei, acum când se despart de mama și bunica lor dragă,

FLORICA DUNCA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Condoleanțe și mângâiere familiei. Colectivul Nufărul Complex. (1395)

 

* Cu inimile îndurerate și lacrimi în ochi ne despărțim de dragul nostru soț, tată, socru și bunic drag

BUD-POPA TEODOR (RELU),

de 73 ani. Stâlpul va avea loc joi, 2 iunie, ora 18.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc vineri, 3 iunie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și drag. Nu te vom uita niciodată. Îndoliați, soția Floarea, fiul Cristian, nora Rodica și nepoata Oana. (1391)

* Împărtășim durerea familiei fostului nostru coleg,

TEODOR BUD POPA

și ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Conducerea și salariații Uniunii Județene a Cooperației de Consum Bihor. (121)

 

* Suntem alături de colegul nostru Sorin Tegzeș, la marea durere pricinuită de decesul mamei sale dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colegii de la atelierul S.C. Gros Metal S.A.

 

* Cu adâncă durere și tristețe în suflet ne despărțim de bunul și dragul nostru cumnat și unchi

ing. SEBASTIAN MĂDĂRAS.

Împărtășim durerea cu Mărioara, Mădălin și Mariana. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Șendruțiu Dumitru și familia Pop. (1398)

 

* Suntem alături de vecina noastră Liber Iuliana şi familia sa, la trecerea în nefiinţă a soţului,

IOAN LIBER.

Sincere condoleanţe! Locatarii blocului D17. (1399)