DECESE

 

* ”Noi, nu suntem proprietarii tuturor pământești, fiindcă nu le putem lua cu noi. În viața de dincolo, pe lumea cealaltă, ne însoțesc numai faptele bune”. (Sf. Ambrozie)

DUMITRU GAL,

CATALINA STOLNICU,

TEODOR RUGE,

GEZA KALMAR.  

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Aducem un ultim omagiu şi regretăm profund trecerea în nefiinţă a celui care a fost                                                     

IOAN RUSU,

procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi linişte. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colectivul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. 

 

* Suntem alături de Gina și Ovidiu Balind în aceste momente grele când se despart de mama, soacra și bunica lor dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace.   Fam. Grațian Băncui și Cirpiana cu Alex Merritt, din SUA. (1564)

 

* Cu profundă tristețe în suflet ne despărțim de cea care ne-a fost mamă iubitoare

ELENA ALBUȚIU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sandu și Rodica. (1561)

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de draga noastră bunică și străbunică, 

ELENA ALBUȚIU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată suflet drag și bun. Cristian, Monica și Ana. (1562)

 

* Cu mare tristețe în suflet ne despărțim de sora noastră dragă

VIORICA MIHELE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc în localitatea Ceica, în data de 10 decembrie, ora 13.00. Fratele Cornel și familia. (1553)

 

* Cu durere în suflet și lacrimi de dor anunțăm trecerea în veșnicie la Domnul a surorii noastre

VIORICA MIHELE,

din comuna Ceica, născută în satul Tilecuș cu numele de Oros, la vârsta de 75 de ani. Ne-ai fost dragă și te vom iubi mereu și nu te vom uita. O să ne lipsești scumpă surioară. Sora Doina Urs din Oradea și cei trei copiii Daniela și fiica Lorena din Oradea, Claudia și cei patru copii, Larisa cu soțul Luchi, Diana, Denis și Elias, din Austria și Grațian, din Oradea. (1554)

 

* Suntem alături de cumnata Veronica și familiile nepoatelor Olimpia și Cornelia, la marea pierdere prin plecarea la cele veșnice a celui drag, soț și tată,

CORNEL PRECUP.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, iar pe familiile îndoliate să le ocrotească și să le mângâie. Fam. Tanc Gheorghe. (1573)

 

* Împărtășim durerea nepoatei noastre Mihaela, pricinuită de trecerea în neființă a cumnatului nostru

ION MARGHESCU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Cociș Ioan și Aurelia. (1555)

 

* Sunt alături de verișoara mea Mihaela, la dureroasa despărțire de tatăl ei

ION MARGHESCU.

Sincere condoleanțe. Serac Cristina Monica și familia. (1556)

 

* Suntem alături de colega noastră, Mariana Bojă și de familia ei, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a dragii sale mame. Dumnezeu s-o odihnească în pace și să o primească în Împărăția Sa. Colegii din cadrul Penitenciarului Oradea. (1559)

 

* În aceste momente de grea încercare și adâncă durere, transmitem un gând de mângâiere și compasiune pentru Mariana Bojă și familia ei, acum când se despart pentru totdeauna de cea care le-a fost mamă, soacră și bunică iubitoare. Familia Lavinia și Mădălin Moza. (1560)

 

* Cu lacrimi în ochi și durere în suflete anunțăm trecerea fulgerătoare la cele veșnice a mătușii noastre

ANA SZASZ,

în vârstă de 76 ani, fostă administratoare la Grădinița 53. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Nepoatele Carmen și Simona cu familiile. (1557)

 

* Cu adâncă durere anunțăm încetarea fulgerătoare din viață a prietenei noastre

ANA SZASZ.

Dormi în pace. Familiile Frater și Vlad. (1558)

 

* Suntem alături de tine Leana Judea în aceste momente grele prin prierderea soțului tău

CULIȚA JUDEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și ție multă putere că ai fost o soție devotată. Sincere condoleanțe întregii familii. Leontina cu soțul Ghiță Pusta. (1569)

 

* Un sincer gând de alinare pentru colega noastră Elena Judea (Mărcuș) în aceste clipe pline de durere când se desparte de soțul ei drag 

CULIȚA JUDEA.

Drum lin spre veșnicie. Condoleanțe întregii familii. Colegii din cadrul Școlii de Cooperație, promoția 1967 -merceologi. (1570) 

 

* În clipe de durere suntem alături de colegii nostri dr. Marcel și  Minodora Judea  când se despart de tatăl drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegiul Medicilor Veterinari. (1579)

 

* Un gând de mângâiere familiei dr. Marcel și Minodora Judea, la despărțirea de tatăl drag. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Asociația Generală a Medicilor Veterinari –Filiala Bihor. (1580)

 

* Suntem alături de colegii noștri dr. Marcel și Minodora Judea în aceste momente de tristețe când se despart de tatăl drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bihor. (1581)

 

* Ceasul despărțirii a sosit lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu dragă tată, socru și bunic,

GHEORGHE SABĂU

care a plecat spre Împărăția Cerurilor. Îți mulțumesc TATĂ pentru tot ce ai fost pentru noi. Îți vom păstra vie amintirea tot restul vieții. Dumnezeu să te odihnească în pace. Fiul Dorin, nora Mariana și nepoata Sabina. (1571)

 

* Suntem alături de cumnatul nostru Dorin, sora Mariana și nepoata Sabina, în aceste clipe nespus de triste și dureroase când se despart de cel care a fost tată, socru și bunic iubitor

GHEORGHE SABĂU.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți și să-i dea odihnă veșnică. Cumnata Rodica Damșe cu familia. (1572)

 

* Suntem alături de colega noastră Pantea Veronica la marea durere pricinuită de pierderea mamei sale dragi. Familiei îndoliate îi transmitem sincere condoleanțe. Colectivul SC Rofavic Service S.R.L. Oradea.

 

* Un gând de alinare, mângâiere și întreaga noastră compasiune soțului Gheorghe, copiilor Gina, Mariana, Luminița, Florica, Luci, Ionică și Gheorghe, cu familiile, în momentele grele în care se despart de draga și scumpa lor soție, mamă, bunică, soacră

MARIA BUTCOVAN,

din Aleuș. Dumnezeu s-o odihnească în pace și să colinde în cer cu cetele îngerești. Bele Gheorghe cu familia. (1575)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei dr. Brie Sebastian, la pierderea mamei și bunicii dragi. Colectivul Camerei de gardă Neuopsihiatrie. (1576)

 

* Cu profund regret vă aducem la cunoștință trecerea la cele veșnice a lui

DUMITRU GAL.

Dumnezeu să-i lumineze calea spre veșnicie! Slujba de înmormântare are loc azi, 10 decembrie, orele 15.00, la Capela Hașaș. Familia îndurerată.

 

* Ceasul despărțirii a sosit prea repede pentru

FLORIAN TRIF,

de 70 ani, din Tileagd, lăsând în urmă lacrimi, durere și un gol imens. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc miercuri, 11 decembrie, ora 13.00, de la Capela din Tileagd. Soția și familia, veșnic nemângâiate.

 

* Suntem alături de colega noastră prof. Buhaș Floare la durerea pricinuită de trecerea în neființă a soacrei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul Școlii Ceica. (2602)

 

* Împărtășim durerea colegului nostru Buhaș Mihai la despărțirea de iubita mamă. Dumnezeu să o odihnească în pace. Consiliul Local al Comunei Ceica. (2603)

 

* Suntem alături de colega noastră Brie Luminița în aceste momente grele pricinuite de pierderea fulgerătoare a mamei. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii de serviciu. (2604)

 

COMEMORĂRI

 

* Retrăiesc aceeași tristețe și durere în suflet la împlinirea a șase săptămâni de când a trecut la cele veșnice, scumpa mea mamă

ROZALIA POPESCU.

Nu te voi uita niciodată, suflet bun și drag. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Recunoștință celor care-i vor păstra un moment de aducere aminte. Fiica Rodica.

 

* Amintirile ne copleșesc și azi când se împlinește un an de când minunatul nostru soț, tată și bunic, cel care a fost

LALI BARATKY,

a plecat la cele veșnice. Pentru bunătatea și dragostea necondiționată pe care ne-a dăruit-o îi mulțumim. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată. Familia.