DECESE

 * Copleşiti de vestea tristă şi înnărmuriţi de durere, suntem alături de doamna profesoară Adriana Manolescu, nașa noastră dragă, de fetele ei dragi Alina și Maria și de dragii ei nepoți, în acest moment de grea încercare și mare durere, pricinuit de trecerea la cele veşnice a omului minunat și nașului nostru drag

MIȘU-JEAN MANOLESCU.

Dumnezeu să îl odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Ștefănut, Madela și Ionuț Abrudan și Puiu Ștefan.

* Cu toată compasiunea ne alăturăm durerii colegului nostru, Vasile Haș, la despărțirea de scumpa sa soție,

DOINA HAȘ,

cea care l-a urmat cu toată dragostea și toată dăruirea și pe tărâmul familiei și pe cel al profesiei. Dumnezeu să-i răsplătească roadele vieții cu Cereasca Sa Împărăție. Condoleanțe întregii familii îndoliate și toate gândurile noastre de sprijin și îmbărbătare. Colegii de clasă, anul V B, promoția 1975 a Liceului Pedagogic „Iosif Vulcan” Oradea.

 

COMEMORĂRI

* Parastasul de pomenire de 1 an de zile pentru mama noastră,

ANA CLITAN,

se va ține în data de 13 iulie 2024, sâmbătă, ora 8.45, la Biserica Buna Vestire de pe strada Piața Rahovei nr. 2, Oradea. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiul Călin și fiica Adelina cu familia.

 

 

* Păstrăm vie amintirea dragului nostru

GOICU TOIE ADRIAN,

la trecerea celor 40 de zile de la plecarea dintre noi. Slujba parastasului va avea loc sâmbătă, în 13 iulie 2024, ora 10.00, la Capela militară a Garnizoanei Oradea. Odihnește-te în pace, suflet drag! Tovarășa de viață, Niculina.