DECESE

 

* Cu adâncă durere anunțăm decesul fratelui și cumnatului nostru

DOREL BONDAR,

din Cordău. Înmormântarea are loc azi, 10 martie 2022, ora 13.00, în localitatea Cordău. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sora Maria și cumnatul Ștefan Nistor. (725)

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre, Mirela Gug,  pricinuită de decesul surorii sale şi ne exprimăm profunda compasiune. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Curții de Apel Oradea. (728)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu sufletele îndurerate anunţăm că se împlinesc 2 ani de la plecarea la cele veşnice a celui mai iubit soţ, tată, bunic şi socru,

IOAN FODOR.

Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să îţi odihnească sufletul în pace şi în loc luminat! Parastasul va avea loc la Catedrala Ortodoxă din Centru Civic, sâmbătă, 12 martie 2022, ora 9.00. Soţia Georgeta, nepotul Cătălin, fiicele Cătălina şi Valentina, ginerii Marius şi Lucian. (723) 

 

* Deși a trecut un an de când a plecat dintre noi, păstrăm vie amintirea unui suflet plin de dragoste și bunătate a celei care a fost iubita noastră soție și mamă

ANA ARDELEAN.

Timpul nu va putea șterge din inimile noastre chipul ei drag, frumos și blând, iubirea și dăruirea cu care ne-a înconjurat. Soțul Teodor și fiica-Corina Ardelean. (717)

 

* Se împlinesc 40 de zile de când Dumnezeu a chemat-o pe mama,

FLOARE BEJAN,

la odihna şi pacea veşnică. Cu mult dor şi multă preţuire, dar şi cu nădejdea Învierii de obşte îi vom săvârşi slujba parastasului sâmbătă, 12 martie, ora 9.00, la Biserica Sf. Nicolae (Bisericuţă), Nufărul, rugându-l pe Ziditorul nostru să-i rânduiască iertare şi loc luminat. Fiica Andrada-Simina cu familia. (722)

 

* Au trecut 11 ani de când dragul nostru,

AUREL COSMAN,

din Aştileu a plecat fulgerător din această lume. A fost un OM minunat, plin de dragoste şi dăruire pentru cei dragi. Dumnezeu să-l odihnească! Familia, fratele Petre şi cumnata Maria. (724)