DECESE  

 

* Cutremurați în adâncul sufletului am aflat cumplita veste a plecării dintre noi la cele veșnice a celui ce a fost

PETRICĂ FLORA,

o ființă atât de dragă mie și părinților mei, un om cu un suflet deosebit. Îți suntem alături dragă Mariana în aceste clipe atât de grele și îți transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei ce l-am iubit și prețuit. Andreea Mezea Metter cu familia. (4121)

 

* Suntem cu sufletul și gândul alături de verișorii noștri Tavi și Cornel Micuț cu familiile, în aceste momente de tristețe pricinuite de decesul mamei, soacrei și bunicii lor

MARIA MICUȚ.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Nepoții Doina și Nelu Igna.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a soțului, tatălui, socrului și ginerelui

PAVEL-DANIEL COZMA,

în vârstă de 54 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 11 octombrie 2023, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Familia îndurerată.

 

 

COMEMORĂRI

 

*  Cine a măsurat apele cu mâna lui? Cine a măsurat cerurile cu palma și a strâns țărâna pământului într-o treime de măsură? Cine a cântărit munții cu cântarul, și dealurile cu cumpăna?... Nu știi? N-ai auzit? Dumnezeul cel veșnic, Domnul a făcut marginile pământului. El nu obosește, nici nu ostenește; priceperea Lui nu poate fi pătrunsă. El dă tărie celui obosit și mărește puterea celui ce cade în leșin. Flăcăi obosesc și ostenesc, chiar tinerii se clatină; dar cei ce se încred în Domnul își înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă și nu obosesc, umblă, și nu ostenesc.  (Isaia 40: 12, 28-31). Azi, 10 octombrie 2023, se împlinesc 20 de ani de când scumpul nostru fiu

EMANUEL OVIDIU POTRA  

a plecat dintre noi, prea devreme. Deși timpul și viața trec, imaginea și amintirea lui sunt vii pentru noi. Avem credința că de acolo de Sus, ne veghează clipă de clipă. Cei care l-au cunoscut și apreciat, sunt invitați să păstreze un moment de reculegere în memoria lui. Părinții Aurel și Doina. (4119) 

 

* S-au împlinit 8 ani de la despărțirea de dragul nostru soț și tată,

ing. VASILE MĂRGINEAN.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul printre aleșii săi! Familia.