DECESE

* In Memoriam dr. SCRIDON GHEORGHE IOAN 

Colegiul Medicilor Bihor anunță cu regret moartea fulgerătoare, în 9 august 2023, a  domnului doctor

GHEORGHE IOAN SCRIDON,

72 ani, șef lucrări la FMF Universitatea Oradea, medic primar cardiologie și interne. Dumnezeu să îi dea pacea și odihna veșnică! Transmitem sincere condoleanțe  familiei îndurerate! S-a născut la data de 15 decembrie 1951, în sat Giungi, comuna Beltiug, județ Satu Mare. A absolvit Institutul de Medicină și Farmacie din București, Facultatea de Medicină Generală în anul 1976. Medic primar medicină internă din 1992. Medic primar cardiologie din 1998. Medic specialist sănătate publică și management din 2005. Competență în Echografie generală din 1997. Competență în  Echocardiografie generală din 2004. Competență în Echografie vasculară din 2011. Doctor în medicină din 2005. Șef de lucrări Universitatea din Oradea din 2004.  A lucrat  la Spitalul  Clinic  AVRAM  IANCU până în ultima zi de viață, a iubit sportul și călătoriile.

Domnul dr. GHEORGHE IOAN SCRIDON,

medic popular, bun cunoscător al firii umane, inteligent, profesionist de excepție, medicul care a învățat generații arta de a trata inimi bolnave, dar și dragostea pentru cei aflați în suferință, a plecat prematur dintre noi, lasând un gol imens în comunitatea medicală din Oradea. Carmen Pantiș, președinte Colegiul Medicilor Bihor.

 

 

*Aducem un ultim omagiu distinsului nostru naș,

col. dr. GHEORGHE IOAN VIOREL SCRIDON,

un om deosebit, medic cu vocație și intelectual de elită. Va rămâne veșnic în inimile noastre! Transmitem sincere condoleanțe nașei noastre dragi, Smaranda, și fiilor Cosmin și Andrei. Dumnezeu să-l ierte și să-i dăruiască odihnă veșnică. Finii, fam. Lucian și Agathe Rotar, cu fetele Ecaterina și Andrada.

 

* A sosit ziua cernită în care ne luăm rămas bun, cu recunoștință și respect, de la distinsul

col. dr. GHEORGHE IOAN VIOREL SCRIDON,

Drum lin acasă, în viața veșnică! Dumnezeu să-l ierte și să-i dăruiască odihna binemeritată în Împărăția Sa Cerească! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Fam. Horea și Doina Rusneac.

 

* Cu profundă durere mă despart vremelnic de bunul meu prieten,

col. dr. GHEORGHE IOAN VIOREL SCRIDON,

Transmit sincerele mele condoleanțe dragii sale soții, Smaranda, și iubiților fii, Cosmin și Andrei! Dumnezeu să-l ierte și să-i dăruiască odihnă veșnică! Petru Rotar.

 

* O veste foarte tristă m-a tulburat foarte tare. Bunul meu prieten și coleg

dr. colonel VIOREL SCRIDON,

doctor în științe medicale și cardiolog distins, medicul meu curant și partener de tenis de câmp și șah, petrecând alături mii de ore de sport s-a stins fulgerător într-o partidă de tenis. De necrezut, unul din cei mai cunoscuți cardiologi, mai tânăr ca mine cu aproape 10 ani, se îndreaptă spre stele prea devreme. Ți-am prețuit mereu prietenia curată, sincerul tău patriotism militar, credința religioasă și umanismul tău neprefăcut față de familia ta, prietenii tăi și colegii de serviciu, dar și față de numeroșii tăi pacienți bine tratați. Plăcerea și bucuria care o simțeam la fiecare invitație de-a ta la terenul de tenis și la masa de șah, le voi purta cu mine și post mortem. Pe curând, minunate prietene

VIOREL.

Dr. Mihai Iova. (3895)

 

* Ne despărțim cu imensă tristețe în suflete de distinsul nostru coleg,

dr. GHEORGHE IOAN VIOREL SCRIDON,

un profesionist desăvârșit, un om cald și prietenos, de o incontestabilă valoare umană și profesională. Ne veți lipsi mult, domnule doctor! Sincere condoleanțe întristatei familii! Colegele din cadrul Farmaciei Spitalului Clinic „Avram Iancu” Oradea.

 

 

* Suntem alături de familia Scridon la dureroasa pierdere a soțului și tatălui drag,

dr. GHEORGHE VIOREL SCRIDON.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, iar celor rămași să le dea alinare. Familia Dobrin Radu.

 

* Suntem alături de prietenul nostru prof. Dan Matei la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a scumpei sale mame. Sincere condoleanțe! Marga și Ghiță Bulc.

 

* Un suflet bun și blând s-a ridicat la ceruri, un profesor desăvârșit, iubit și apreciat de numeroase generații de elevi pe care le-a îndrumat, o colegă deosebită. Cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale „Avram Iancu" își iau rămas-bun, cu profund regret și tristețe de la doamna profesor

FLORICA BALOG,

transmițând sincere condoleanțe familiei îndoliate. Drum lin spre Împărăția Cerurilor, doamna profesor!

 

* Cu multă durere în suflete ne luăm rămas bun de la dragul și iubitul nostru soț, tată și bunic

PETRU CARȚIȘ

în vârstă de 72 de ani. Înmormântarea are loc azi, 11 august, ora 15.00, la capela Hașas. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată. Familia îndurerată: soția Florica, fiul Marcel, fiica Monica cu familia.

 

* Un ultim omagiu pentru

dr. GHEORGHE SCRIDON.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dr. Botoș Mircea. (3893)

 

* Regret profund trecerea la cele veșnice a distinsului coleg și prieten

col. (rez) dr. VIOREL SCRIDON,

personalitate marcantă a medicinei militare, om de vastă cultură medicală și generală, care prin calitățile deosebite demonstrate de-a lungul carierei a lăsat o amprentă remarcabilă asupra evoluției Spitalului Militar Oradea. Îmi exprim sincera compasiune și mă alătur doamnei Scridon și întregii familii în aceste momente de suferință și tristețe la despărțirea de soțul și tatăl iubit. Col. (rez.) dr. Trîmbițaș Alexandru. (3875)

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru doamna Scridon Smaranda și cei doi fii, Cosmin și Andrei, la dureroasa despărțire de cel care a fost un tată și soț devotat familiei

dr. col. (r.) GHEORGHE SCRIDON,

fost comandant al Spitalului Militar Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Coșarcă Mircea și Marica. (3876)

 

* Cuvintele nu pot exprima regretul pe care îl avem la plecarea fulgerătoare din viața aceasta, precum nici recunoștința întregii noastre familii pentru tot ce a însemnat pentru noi

DOMNUL DOCTOR SCRIDON...

Dumnezeu să vă odihnească în pace și lumină domnule doctor! Condoleanțe familiei greu încercate! Familia Damian: Ionel și Nela - Răzvan, Luca și Cristina. (3877)

 

* „Și-mi pare-așa ciudat că se mai poate

Găsi atâta vreme pentru ură

Când viața e de-abia o picătură

Între minutu-acesta care bate

 

Și celălalt - și-mi pare nențeles

Și trist că nu privim la cer mai des

Că nu zâmbim noi, care așa de repede murim.”

Un mare iubitor de oameni, de poezie, de frumos ne-a părăsit. Drum lin spre cer

dr. IOAN GHEORGHE SCRIDON.

Cu nemărginită prețuire, Colectivul secției Recuperare Medicală. (3878)

 

* Copleșiți de durere și neîmpăcați cu gândul că dragul nostru coleg, prieten și colaborator,

dr. GHEORGHE SCRIDON,

ne-a părăsit fulgerător. Adresăm condoleanțe familiei îndoliate! Odihnește-te în pace,

VIOREL!

Colectivele secțiilor Chirurgie, Bloc Operator, ATI și Ortopedie ale Spitalului Clinic „Avram Iancu” Oradea. (3879)

 

* Cu enormă tristețe, aducem un ultim omagiu domnului

colonel (r) medic GHEORGHE-IOAN SCRIDON,

profesionist desăvârșit, om cu o energie debordantă, de o vastă cultură, sensibilitate, dar și prieten drag și coleg generos, care prin plecarea lui neașteptată a lăsat un gol imens în sufletele noastre. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dr. Ștefanovici Alina și familia. (3880)

 

* S-a stins o viață de om... am pierdut o ființă dragă, iar pierderea este aproape imposibil de acceptat. În memoria celui ce a fost

colonel (r), doctor, îndrumător GHEORGHE-IOAN SCRIDON,

colectivul secțiilor Cardiologie - Medicină Internă dorim să aducem un ultim omagiu omului care ne-a fost alături de-a lungul timpului la bine și la greu. A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O lumânare aprinsă și gândurile noatre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe. (3881)

 

* Cutremurați în adâncul sufletului am aflat cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veșnice a celui ce a fost

domnul doctor GHEORGHE SCRIDON.

Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit și prețuit. Sincere condoleanțe familiei. Compartimentul CPIAAM SCAI Oradea. (3882)

 

* Cu profund regret ne luăm rămas bun de la distinsul coleg

dr. col. (r) GHEORGHE SCRIDON.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul secției Psihiatrie a Spitalului Clinic „Avram Iancu” Oradea. Compartimentul Neurologie transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. (3883)

 

* Un suflet nobil s-a ridicat la cer! Deplângem cu nemărginită durere stingerea neașteptată din viață, a domnului

dr. GHEORGHE IOAN SCRIDON,

medic primar cardiolog, care într-un mod exemplar a slujit Spitalul. Om de o înaltă ținută morală, etică și profesională, comandant al Spitalului în perioada 2001 - 2006. Medic de excepție, devotat meseriei sale, va rămâne veșnic un reper în istoria Spitalului și în sufletele noastre pentru toată dăruirea și implicarea lui. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească! Colectivul Administrativ al Spitalului Clinic „Avram Iancu” Oradea. (3884)

 

* Acele ceasornicului s-au oprit pentru veșnicie anunțând încetarea din viață a celui care a fost OMUL și profesionistul

dr. GHEORGHE IOAN SCRIDON.

A plecat în lumea fără de dor, lăsându-ne triști și neputiincioși. Drum bun spre cer suflet blând! Condoleanțe familiei îndurerate! Adina și Florica Tiponuț. (3885)

 

* Un ultim omagiu celui care mi-a fost coleg și prieten

col. (rez.) dr. GHEORGHE IOAN SCRIDON.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Fam. dr. Mircea Mateiaș. (3886)

 

* Regretăm profund plecarea din lumea de dor în cea fără de dor a celui care a fost un OM de mare probitate morală și profesională,

col. (rez.) dr. GHEORGHE IOAN SCRIDON.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie. Colectivul laboratorului de Radiologie SCAI Oradea. (3887)

 

* O inimă mare a încetat să mai bată! V-ați stins discret și demn așa cum ați trăit și veți trăi mereu în inimile noastre

col. (rez.) dr. GHEORGHE IOAN SCRIDON.

Dumnezeu să vă odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie! Colectivul laboratorului de analize medicale. (3888)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a distinsului medic și coleg,

col. (rez.) dr. GHEORGHE IOAN SCRIDON.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Filiala Bihor a ANCMRR din MAI. (3889)

 

* Ne părăsește un om adevărat

col. (rtg.) dr. GHEORGHE IOAN SCRIDON.

Un caracter, un profesionist, un adept al manierelor elegante. Cadrele militare active, în retragere, în rezervă și veteranii de război l-au prețuit, l-au iubit. Sincere condoleanțe distinsei doamne Scridon. Cu înaltă considerație, general (rtg.) Mihai Corneliu Lungu. (3890)

 

* Exprimăm sincere sentimente de regrete și tristețe familiei Scridon când se desparte de cel care a fost soț și tată

col. (rtg.) dr. GHEORGHE SCRIDON,

fost medic militar care și-a dedicat întreaga viață vindecării bolnavilor în cadrul Spitalului de Urgență „Avram Iancu”, atât în calitate de șef secție Boli interne și Cardiologie, cât și de comandant. A fost membru ANCMRR „Gl. Traian Moșoiu” - filiala Bihor evidențiindu-se în cadrul activității stiințifice organizate în memoria prof. univ. dr. Ioan Pop de Popa. Transmitem întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe familiei îndurerate. Președinte ANCMRR „Gl. Traian Moșoiu” - col. (rtg.) Anghel Ursu. (3891)

 

* Împărtășim marea durere a familiei distinsei doamne Smaranda Scridon în aceste momente de grea cumpănă, când se desparte de cel care a fost

col. (rtg.) dr. GHEORGHE SCRIDON,

medic militar de excepție, doctor în științe medicale, un familist convins, un camarad extraordinar, care s-a dedicat cu dăruire și pasiune profesiei de medic în slujba bolnavilor până în ultima clipă a vieții. Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa, iar familiei îi transmitem sincere condoleanțe. Fam. gl. bg. (rtg) dr. Vasile Creț. (3892)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu pentru părinții și bunicii noștri

MARIOARA (MIA)

și

TEODOR PRICHICI

la împlinirea a 3 ani respectiv 22 de ani de la plecarea lor spre veșnicie. Bunul Dumnezeu să îi ierte și să-i odihnească în Împărăția Sa! Nu vă vom uita niciodată! Parastasul de pomenire se va oficia la Mănăstirea Sfintei Cruci, sâmbătă, 12 august 2023 de la ora 9.00. Familia. (3894)

 

* Iubita mea soție,

FLOAREA INDRIEȘ

cu ocazia împlinirii celor șase săptămâni de la trecerea la cele veșnice, duminică, 13 august 2023, ora 11.45 invit preoții din Parohia Nufărul: pr. Cîmpeanu Mircea, pr. Ințe Liviu, pr. Bala Ioan, pr. Brie Mihai, pr. Călinescu Cristi și enoriași de la Biserica mică și cea nouă Nufărul. Să-ți fie țărâna ușoară. Dormi în pace scumpa mea soție. Fost consilier Indrieș Constantin. (3864) 

 

* Cu adâncă tristețe și mult, mult dor în suflet comemorăm 40 de zile de la plecarea iubitului nostru soț și tată

NICOLAE - MARȚIAN BOTA,

care ne-a ocrotit cu o imensă grijă și multă dragoste. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l țină veșnic sub aripa Sa ocrotitoare. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 12 august la Biserica Izvorul Tămăduirii din curtea vechiului Spital Municipal. Familia. (3872)