DECESE

 

* După o luptă crâncenă cu boala nemiloasă, pe care a suportat-o cu stoicism, s-a înălțat la cer sufletul dragului nostru soț, tată, bunic, frate și cumnat

TIBERIU MOLNAR,

de 83 ani. Înmormântarea are loc azi, 11 martie 2022, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Îndoliată, soția Ileana cu fiii Marcel și Narcis cu familiile lor.

 

* Un gând de mângâiere fostei colege, învăţătoarea Ileana Molnar, la despărţirea de soţul drag,

TIBERIU MOLNAR.

Dumnezeu să-l ierte! Înv. Aurica Cosma. (734)

 

* Suntem alături de fosta noastră colegă, distinsa învăţătoare Ileana Molnar, acum, când, după 57 de ani de căsnicie se desparte de soţul ei drag,

TIBERIU MOLNAR.

Dumnezeu să-l ierte! Învăţătorii şi profesorii pensionari alături de foştii colegi în activitate de la Şc. Gimnazială Avram Iancu, Marta Lovas. (735)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la iubitul nostru frate și unchi,

TIBERIU MOLNAR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Familiile Torjoc și Marian. (37)

 

* Împărtăşesc durerea finului nostru Liviu Ursuţ şi a întregii familii pricinuită de decesul tatălui său drag,

DUMITRU URSUŢ

şi îmi exprim profunda compasiune. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Naşa, văd. Olimpia Mateaş. (734)

 

* Un ultim omagiu fostului nostru coleg,

MEZEI MÉNYHÁRT MARIUS,

frizer, care a plecat la cer mult prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colegii de la frizerie-coafură, str. Magheru 44. (733)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru cumnat

ALEXANDRU POP.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Din partea familiei Petre Ioan. (730)

 

* S-a desprins prima ramură din cele opt.

ELENA ROMAN,

a plecat la cele veșnice la vârsta de 80 de ani. Înmormântarea va avea loc în ziua de luni, 14 martie 2022, ora 15.00, la Capela Hașaș. Fie-i țărâna ușoară! Familia îndurerată. (731)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu sufletele îndurerate anunţăm că se împlinesc 2 ani de la plecarea la cele veşnice a celui mai iubit soţ, tată, bunic şi socru,

IOAN FODOR.

Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să îţi odihnească sufletul în pace şi în loc luminat! Parastasul va avea loc la Catedrala Ortodoxă din Centru Civic, sâmbătă, 12 martie 2022, ora 9.00. Soţia Georgeta, nepotul Cătălin, fiicele Cătălina şi Valentina, ginerii Marius şi Lucian. (723) 

 

* Dragul nostru,

MITICĂ OROS,

au trecut trei ani de când tu ai plecat...

Înlăcrimat și tăcut,

Fără să ții de nimeni seamă,

Pe-o cale sfântă nevăzută,

Te-ai dus și n-o să mai vii niciodată...

Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică. Soția ta și copiii: Daniela, Dacian, Geta și Mitruț cu familiile lor. (729) 

 

* Se împlinesc 40 de zile de când Dumnezeu a chemat-o pe mama,

FLOARE BEJAN,

la odihna şi pacea veşnică. Cu mult dor şi multă preţuire, dar şi cu nădejdea Învierii de obşte îi vom săvârşi slujba parastasului sâmbătă, 12 martie, ora 9.00, la Biserica „Sf. Nicolae” (Bisericuţă), Nufărul, rugându-l pe Ziditorul nostru să-i rânduiască iertare şi loc luminat. Fiica Andrada-Simina cu familia. (722)

 

* Retrăim povara dureroasei despărțiri de scumpa noastră fiică, mamă, soră, cumnată, mătușă și soție

MARIA-ADRIANA BUNEA,

născută ŞARBA, care în urmă cu 1 an a plecat în altă lume, în care sperăm să-și găsească pacea veșnică. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 12 martie 2022, la Biserica „Înălțarea Sfintei Cruci” din Oncea, dimineața. Lacrimi, flori, lumânări, o rugăciune, asta e tot ce îți mai putem oferi

ADI.

Vei trăi de-a pururi în inimile noastre și ne va fi mereu dor de tot ce ai însemnat. Recunoștință celor ce-i vor dărui o rugăciune și o clipă de aducere aminte. Familia îndoliată.

 

* Nimeni nu poate șterge durerea și lacrimile adunate în sufletele noastre, când în urmă cu 6 săptămâni moartea nemiloasă te-a luat de lângă noi, draga noastră mamă, bunică și soacră,

LIVIA INDRIEȘ.

Comemorarea va avea loc sâmbăta, 12 martie, ora 8.45, la Biserica „Buna Vestire” din Oradea, Piața Rahovei, nr. 2. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiicele Rodica și Daniela, nepoții Remus, Radu, Cristian și Andrei, ginerele Sorin.