DECESE

 

* Cu tristețe și mare durere în suflet ne despărțim pentru totdeauna de vecinul nostru

CĂLIN NEGRUȚIU,

un om bun de aleasă omenie. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul minunat în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Familiile Alfoldi, Gorun, Nagy, Moldovan, Maghiar și Gale. (2325)

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de iubita mea soţie

FLOARE-OLIMPIA  BIROAȘ,

în vârstă de 70 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 12 octombrie 2022, ora 15.00, la Capela Frenţiu. Dumnezeu să îţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Soţul Ioan, în veci îndurerat.

 

* Cu multă durere în suflet ne luăm rămas bun de la iubita noastră mamă şi bunică

FLOARE-OLIMPIA  BIROAȘ,

în vârstă de 70 ani. Nu te vom uita niciodată! Te vom iubi mereu! Delia, Oana şi Călin.

 

* Împărtășim durerea voastră și suntem alături de voi Nelu, Delia, Călin și Oana la despărțirea de soția, mama și bunica 

FLORICA  BIROAȘ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Voica Vereș cu copiii Dan și Călin.

 

 

* Un sincer gând de mângâiere și alinare doamnei Delia Moldovan, șef Departament Resurse Umane la S.C. UAMT S.A. Oradea, la ceas de grea încercare, pricinuit de trecerea la cele veșnice a iubitei sale mame. Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în lumina, pacea și iubirea Preasfintei Treimi. Familiile Ioan, Horia și Bogdan Stanciu. 

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul doamnei Delia Moldovan, șef Departament Resurse Umane la S.C. UAMT S.A. Oradea, la plecarea din această lume, pe calea veșniciei a mamei sale dragi, care i-a fost reazem în încercările și bucuriile vieții. Părintele Ceresc să o odihnească între cei bineplăcuți Lui! Conducerea S.C. UAMT S.A. Oradea.

 

* Suntem alături de doamna Delia Moldovan, șef Departament Resurse Umane la S.C. UAMT S.A. Oradea, la dureroasa despărțire de draga și buna sa mamă. Dumnezeu să-i rânduiască odihna veșnică între aleșii Săi! Întregii familii greu încercate, sinceră compasiune! Consiliul de Administrație al S.C. UAMT S.A. Oradea.

 

* Sincere condoleanțe doamnei Delia Moldovan, șef Departament Resurse Umane la S.C. UAMT S.A. Oradea, la plecarea în veșnicie a bunei sale mame. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul de salariați de la S.C. UAMT S.A. Oradea.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a bunului nostru coleg, 

plt. adj. șef. r. TRAIAN BUNICĂU.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Filiala Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I.  

 

* Un gând de alinare pentru familia îndurerată, acum când se desparte de cel care  a fost soț, tată, socru, cumnat, bunic și străbunic iubitor,

ing. IOAN ANDREAN.

Dumnezeu să-l odihnească in pace! După anii frumoși petrecuți împreuna ne luăm rămas-bun cu tristețe. Vecinii de la scara A a blocului.

* Suntem alături de familiile Andrean și Ionașcu la marea durere pricinuită de decesul soțului, tatălui și bunicului drag. Iubitor de natură, ne preda ștafeta celor cărora, copii fiind, ne-a dus pe cărări de munte. Va fi mereu cu noi, de la Pietrele Boghii și până pe Cornu' și mai departe. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Dana Popescu și Marcela Prada.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm încetarea din viaţă a dragei noastre soţie, mamă, soacră, bunică şi străbunică

ERZSEBET MICULESCU,

în vârstă de 67 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 12 octombrie, la ora 13.00, Capela Haşaş. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

*  Pe data de 9 octombrie, la ora 7.30, pleacă dintre noi, iubitul nostru străbunic, bunic, tată și soț

învațător  NICOLAE TOMODAN,

după o călătorie lungă și demnă, de 94 de ani, pe acest pământ! Ne despărțim cu mare tristețe de un om cald, blând și plin de înțelepciune, care și-a pus amprenta pe generații întregi de învățăcei, pe care i-a îndrumat cu calm și vorbă bună. Să îi fie odihna veșnică și în pace. Păstrăm toate învățăturile primite de-a lungul anilor alături de el și vie amintirea sa! Înmormântarea are loc azi, 11 octombrie 2022, de la ora 14.00, la Capela Orășenească, din cadrul Cimitirului Rulikowski. Cu mare tristeţe, soţia Irina, fiica Nicoleta, nepoatele Anca şi Patricia.

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de prețuire și neuitare în memoria iubitei mele surori

ANA SIMAI,

de la al cărei deces se împlinesc, în 13 octombrie, 2 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sora Maria Botău. (2333)