DECESE  

 

 

„Un vânt mi te-a luat de lângă mine,

Când soarele cu drag ne încălzea,

Însă din al meu suflet, tu știi bine,

Că nimeni și nimic nu te va lua!”

 

NAGHI ERZSEBET

POP GHEORGHE

VERES SANDOR ZOLTAN

DEME FERENC

NADIȘ IOAN   

VERES LUCIAN GHEORGHE

BABA MARIA

FLORIA PETRU

POPA ETELCA

OLAH IZABELLA

LALUSKA MARIA MAGDOLNA

PRECUP IRINA

MAGYARI GYULA EMIL

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La capătul Drumului" SRL.

 

 

* Un pios omagiu pentru cel care a fost   

VASILE FEȘNIC.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Din partea familiei Codreanu Tuți și Vlad. (5289)

 

* Profund îndureraţi anunţăm trecerea la cele veşnice a celui care a fost,

Pr. Prof. univ. dr. DUMITRU ABRUDAN,

fiu al Bihorului și primul decan al Facultății de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” din Oradea, în perioada 1991-2000. Regretăm nespus decesul Părintelui profesor, caracter integru, suflet bun și drept, dedicat complet misiunii instruirii și formării studenților, coleg de nădejde, gata oricând să ajute pe cel aflat în dificultate. O inimă bună a încetat să mai bată, un Sacerdot cu suflet mare s-a ridicat la cer, ca să slujească la Altarul ceresc, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens în învățământul teologic academic ortodox. Sincere condoleanțe distinsei sale familii! Colectivul Facultății de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” din Oradea.

 

 

* Au trecut 40 de zile de dor nestins de când iubita mea soție

MIHANCEA FLORICA

a trecut la cele veșnice! Nu te voi uita niciodată! Dormi în pace suflet blând! Soțul Petru Mihancea, în veci nemângâiat!

 

* În aceste momente grele, suntem alǎturi de colega noastrǎ Simona Abrudan Caciora, la despǎrţirea de tatǎl drag. Bunul Dumnezeu sǎ-l ierte și sǎ-l odihneascǎ în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colectivul Departamentului de Ingineria Sistemelor Automate și Management.

 

* Cu adâncă tristețe, anunțăm încetarea din viață a iubitei noastre mame și bunici,

AURICA SILAGHI.

Nu te vom uita niciodată și vei fi mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace! Familia îndurerată.

 

* Tristă, dar încredințată că bunul Dumnezeu i-a hărăzit un loc luminat, cu pace și liniște, mă despart de sora mea frumoasă și iubitoare,                             

AURICA SILAGHI

Timpul nu a mai avut răbdare cu ea și s-a grăbit să o despartă de noi, familia sa, dar să o reîntregească cu soțul său, Ștefan. Te iubesc sora mea dragă și vei fi mereu în inima mea! Odihnă veșnică în lumină! Îngerii să-ți fie mereu aproape! Sora Irina împreună cu soțul Alexandru Sabău.

 

* Mereu o fire optimistă, o mătușa săritoare, o femeie pentru care perfecțiunea era un mod de a fi, adeseori încercată de viață, dar mereu învingătoare

AURICA SILAGHI

mătușa noastră dragă, a plecat sfioasă într-un loc unde suferința nu există, unde să-și găsească pacea și liniștea, alături de unchiul nostru Fane. Pios omagiu de prețuire îți aducem azi la despărțire și îl rugam pe bunul Dumnezeu să vegheze asupra sa. Nepoții Mihaela Hălmăgean și Cristian Sabău, împreună cu familiile lor.

 

* Suntem alături de nepoții noștri, Simona și Rareș cu familiile lor la nemăsurata durere a pierderii mamei dragi,

AURICA SILAGHI.

Să-ți fie țărâna ușoară și somnul lin, dragă

AURICA.

Ne vom ruga mereu bunului Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Cumnatele Floricica, Viorica, Mărioara, Stela, Florica, cumnatul Dinu cu familiile.

 

COMEMORĂRI

* Din nou îi omagiem pe cei care au fost, sunt și vor rămâne în inimile noastre părinți, bunici, străbunici și stră-străbunici

       

VASILE și VERONICA DAN,

ILIE DAN

 

care își au locul de odihnă veșnică în cimitirul Petreasa com. Remetea, Dumnezeu să îi odihnească în pace. Sicu, Angela, Adriana, Marțian, Simona, Mircea Andreea și Miruna Dan. Parastasul de pomenire se va ține la Petreasa, în 18 august 2024, ora12.00 în cimitirul din sat. Cei ce puteți să fiți alături de noi la acest eveniment vă așteptăm cu drag.

Masa de pomenire se va ține la Căminul Cultural din satul Petreasa la ora 13.00.