DECESE

 

*„Azi mă duc călătoresc

La Părintele ceresc,

Unde cu îngerii împreună

Voi lua veșnica cunună."

TIBERIU-FLORIAN TAMAS, 

IRINA MADA,

VIORICA NEGRĂU,

CATIȚA VESA,

PAVEL-ADRIAN ILE,

JULIANNA BOKA,

MARIA IACOB,

ILEANA PUSTA,

ERZSEBET EVA TUCSKOS,

GAVRILA DRAGOȘ,

ERNEST BOSZORMENY,

FLOARE BURSASIU,

JULIANNA MAKAI,

GHEORGHINA-MARGARETA SĂLĂGEAN,

MIKLOS BARTA,

JOZSEF-KAROLY MURANYI,

GAVRIL MOȚ,

ALEXANDRU GHEȚE,

MARIA MICLE.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului" S.R.L.

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune pentru familia colegei noastre Loredana Ghencean, în aceste clipe de grea încercare și durere pricinuite de plecarea spre cele veșnice a tatălui său drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Colegii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

 

* În această ploioasă zi de 10 septembrie 2022, aducem un pios omagiu distinsei noastre predecesoare și model de conducere demnă, profesorului-director

ANGELA DOINA MIHELE,

cea care aducea omagiul său și al colaboratorilor episcopului iluminist Samuil Vulcan și suitei de apostoli ai școlii beiușene, tuturor dascălilor care au croit drumul spre lume atâtor generații, le-au cultivat dragostea pentru limba neamului, i-au învățat să iubească adevărul, să cinstească munca ca pe cea mai înaltă dintre virtuți. În suita acestor dascăli-apostoli se înscrie și dumneaei. Pentru aceasta ne rugăm acum să se odihnească în pace de-a dreapta Mântuitorului. Repose en paix! Director prof. Mihaela-Irina Ilieș, director adjunct prof. Cristina Popa și cadrele didactice de la Colegiul Național „Samuil Vulcan”.

 

* La începutul anului bisericesc şi al anului şcolar 2022, în 10 septembrie, vulcanista, ca elevă, ca profesor şi ca director,

DOINA ANGELA MIHELE

îşi începe călătoria spre Ierusalimul ceresc, ca să întâlnească acolo pe ceilalţi iluştri din Vulcania beiuşeană, mutaţi mai înainte întru buna credinţă şi întru nădejdea Învierii. După socotinţa noastră, plecarea ei înainte de a împlini, în 6 octombrie, 68 de ani, este o mare pierdere pentru toţi cei care ar mai fi putut beneficia de sfaturile şi experienţa ei, pentru că aici, asemenea apostolului Pavel, a binevestit tuturor pe Iisus, dedicându-se plenar vocaţiei de dascăl. Pentru toate acestea şi pentru multe altele, sperăm că se va odihni în iubirea şi pacea Domnului (delectione et pace Domini). Profesorul şi colegul ei Teodor Rif, împreună cu familia.

 

 

* Un suflet bun, un OM minunat s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste, în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că cea care a fost mama și bunica noastră dragă

MARIOARA DOINA COȚĂU,

în vârstă de 77 ani, nu mai este. Mereu te vom iubi și te vom păstra vie în inimile noastre. Este nespus de greu să ne imaginăm familia noastră fără tine, draga noastră. Te-am iubit, ne-ai iubit și ocrotit mereu cu toată ființa ta. Cu sufletele îndurerate înălțăm rugăciuni către bunul Dumnezeu să-ți răsplătească dragostea și dăruirea oferite cu atâta generozitate, cu odihnă veșnică. Fiica Livia și nepotul Robert. (2118)

 

* Cu nemărginită tristețe în suflet anunțăm trecerea în neființă a dragei noastre soție, mamă, soacră și bunică,

TEREZIA SERCHELI.

Vei fi în sufletul nostru pentru totdeauna. Înmormântarea are loc azi, 12 septembrie 2022, ora 13.00, Capela Steinberger din Cimitirul Rulikowski. Soțul Vladimir, copiii Angelica și Adrian, nurorile Ani și Hajni, nepoții Vanesa, Evelin și David. (2124) 

 

* Un suflet bun, un om minunat s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste, în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că cea care a fost soția, mama, bunica noastră dragă

GHEORGHINA-MARGARETA SĂLĂGEAN,

nu mai este. În cei 74 de ani a fost un exemplu de bunătate și altruism. Dumnezeu să îți lumineze calea către cele veșnice! Mereu te vom iubi și te vom păstra vie în inimile noastre. Înmormantarea are loc azi, 12 septembrie 2022, la ora 13.00, la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Familia: soțul Gheorghe, copiii Ghiță cu soția Otilia, Corina cu soțul Mircea și nepoatele Carolina și Alexandra.

 

* O inimă mare a încetat să bată și un suflet bun s-a ridicat la cer. Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la draga noastră cumnată și mătușă

GINA SĂLĂGEAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i mângâie pe cei rămași: Ghiță, Ghițișor și Corina și familiile lor. Cumnatul Vasile și nepoata Olimpia și familia. (2119)

 

* Cu mare durere în suflete ne despărțim astăzi, de o persoană caldă și generoasă, buna noastră cumnată și mătușă,

GHEORGHINA.

Ne rugăm la Tatăl Ceresc să-i dea loc în Împărăția Sa. Celor rămași soțului Ghiță, copiilor Ghițișor și Corina cu familiile, un gând de mângâiere și alinare sufletească. Cumnatul Aron cu soția Lenuța și nepoții Aurel și Anamaria cu familiile lor. (2121)

 

* Cu ochii înlăcrimați și cu inimile zdrobite de durere ne despărțim, prematur de OMUL nostru drag, tată și soț,

MARIAN SORIN MARIUS,

în vârstă de 50 de ani, om de mare noblețe și dedicare sufletească. Vom păstra mereu în sufletele noastre amintirea chipului tău blând și a sufletului tău bun! Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Cerului! Vei rămâne în sufletele noastre, pentru totdeauna. Soția Ramona cu fiul Mario. (2122)

 

* Personalul Penitenciarului Oradea, am primit cu tristețe și profund regret vestea că distinsul nostru camarad și prieten,

comisar șef de poliție penitenciară

MARIAN SORIN MARIUS,

s-a înrolat în ARMATA CERURILOR, mult prea devreme. A fost respectat pentru dăruirea, pasiunea și profesionalismul cu care și-a desfășurat întreaga activitate. Va rămâne veșnic în inimile celor care l-au cunoscut, ca un Om cu înaltă probitate morală, un ofițer destoinic și un camarad de nădejde. Suntem alături de familia îndurerată, căreia îi trasnmitem sincere condoleanțe și un gând de mângâiere și alinare! Colectivul Penitenciarului Oradea. (2123)

 

* Cu durere ne despărțim de fina noastră dragă, care pleacă acum prea devreme dintre noi

prof. DOINA MIHELE.

Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i mângâie pe cei rămași îndoliați. Nașii Maria și Gavril Mieruț din Oradea și fosții colegi, Florica și Doru Popa. (2125)

 

COMEMORĂRI

 

* A trecut un an de când dragul nostru om minunat,

dr. MIRON COSTEA

a plecat pe drumul veșniciei. Ne-au rămas doar amintiri de neuitat și multe lacrimi. Dumnezeu să-i ocrotească sufletul în marea lui Împărăție. Familia îndurerată.

 

 

* Au trecut 3 ani de la plecarea dintre noi, la cele veșnice, a iubitului nostru soț și tată,

ing. GHEORGHE GLIGOR.

Îi vom păstra vie amintirea, mulțumindu-i că a existat în viețile noastre. Soția Eliza și fiica Ioana cu familia. (170) 

 

* Se împlinesc 6 luni de când ne-a părăsit draga noastră mamă, bunică și străbunică,

VICTORIA ISAI.

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace, alături de tatăl nostru drag. Familia. (2118)