DECESE

 

* Un gând de mângâiere pentru tine, dragă Brândușa, și pentru tine, dragă Daniella, acum la plecarea mamei și mătușii voastre,

ANGELA MAȘTEI.

Drum lin spre stele. Dana și Marcela.

 

* Copleșită de durere și tristețe, anunț încetarea din viață a soțului meu drag,

prof. IOAN PIȚ,

un suflet plin de dragoste și bunătate! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Lui! Înmormântarea va avea loc miercuri, 14 decembrie, ora 12.00, la Capela Hașaș, iar stâlpul, marți, ora 17.00. Soția Maria Piț.

 

 

* Cu tristețe adâncă în suflet și profund regret, ne despărțim pentru totdeauna de cel care ne-a fost tată, bunic și socru,

prof. IOAN PIȚ,

un om cu un devotament neobosit pentru propria sa familie, căruia îi datorăm întreaga noastră recunoștință pentru modelul de dăruire și dragoste necondiționată pe care ni le-a lăsat moștenire. Prezența sa vie alături de noi de-a lungul atâtor ani i-a consacrat un loc special în inima noastră pe care i-l vom păstra cât timp vom trăi. Dumnezeu să-l primească în brațele Sale și Îngerii să-i netezească drumul lin spre cer! Dacă tu ai spus fără „reținere” de fiecare dată „Da”, fie ca dreptul judecător să te întâmpine asemenea, dragul nostru! Fiul Ovidiu, nepotul George și nora Dorina.

 

 

* În aceste momente grele, suntem alături de nașa soatră Piț Maria și verișorii noștri, Ovidiu, Dorina și George, când se despart de dragul lor soț, tată, socru și bunic 

IOAN PIȚ. 

Sincere condoleanțe întregii familii. Fam. Dumitraș. (2673)

 

* Un ultim și trist rămas bun prietenului nostru de o viață 

prof. IOAN PIȚ. 

Gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine și familia ta, Mărioara, în aceste momente de nemărginită durere. Odihnească-se în pace! Cornelia Sălăjan. (2680)

 

* Cu adâncă durere în suflete aducem un ultim omagiu cumnatului și unchiului nostru, cel care a fost profesor

IOAN PIȚ. 

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași mângâiere sufletească. Mihai cu Anca, Lucian și Horea Chindlea, cu familiile. (2678)

 

* Cu multă părere de rău am primit vestea plecării în veşnicie a distinsului profesor şi OM

IOAN PIŢ.

Suntem alături, cu tot sufletul, de draga lui soţie, Mărioara şi de întreaga familie îndurerată. Sincere condoleanţe! Fam. dr. Tirla Gheorghe.

 

* Regretăm plecarea pe tărâmul veșniciei a distinsului nostru profesor,

IOAN PIȚ.

Drum lin spre lumină, iar familiei îndoliate transmitem gânduri de alinare și compasiune. Promoția 1976, Clasa A, Liceul Industrial de Construcții Civile din Oradea.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă multă durere și animtirea celui mai drag frate și unchi

MIRCEA BARBONȚA. 

Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să-i dea odihna cea binemeritată. Sora ta Ica și nepoatele Fabi și Sorana Derșidan. (2676) 

 

* Suntem alături de voi, Ramona, Letiția și Imi, la despărțirea dureroasă de dragul vostru tată, bunic și socru, 

MIRCEA BARBONȚA. 

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie. Ica, Fabi și Sorana Derșidan. (2677) 

 

* Cu regret anunțăm încetarea din viață a celui care a fost 

dr. IOAN GUIAȘ,  

de 85 ani, fost medic stomatolog la Spitalul CFR Oradea. Slujba de stâlp are loc azi, 13 decembrie 2022, ora 17.30, iar înmormântarea în data de 14 decembrie 2022, ora 14.00, de la Capela Hașaș, Oradea. Dormi în pace! Fam. Porcar E. și Tuduce A. (2681)

 

* Suntem alături de colegul nostru Ovidiu Pit la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Garanti Bank, Agenția Oradea.