DECESE

 

* „ Nimic nu este mai dureros în viaţă ca despărţirea de o fiinţă dragă. Dumnezeu să vă aibă în paza Sa”.

DORINA FLORICA GAŞPAR,

TIHAMER MELEGA,

FLORIN EMIL BORA.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Un suflet bun s-a ridicat la cer, o inimă bună a încetat să mai bată. Cu sufletele îndurerate şi ochii plini de lacrimi ne despărţim pentru totdeauna de cea care a fost o mamă deosebită,

CORNELIA OPRIŞ.

Înmormântarea va avea loc joi, 14 martie, ora 13.00, la Capela din localitatea Sânmartin. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fiii Adrian şi Ciprian. (8958)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost fiică, soră şi mătuşă,

CORNELIA OPRIŞ.

Mama, sora Emilia. Fratele Ovidiu şi nepoţii Petruţa şi Bogdan. (8959)

 

* Suntem alături de nepoata şi verişoara noastră, Cornelia, copiii Marius, Ramona şi Florinel cu ale lor familii, în această grea perioadă pricinuită de decesul celui care a fost un bun soţ, tată şi bunic,

GHEORGHE DUMEA.

Sincere condoleanţe dragii noştri. Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace. Unchiul Pavel cu Victoria, verişorul Adrian cu Sanda şi Bianca. (8947)

 

* Suntem alături de vecinii noştri, fam. Dumea Cornelia şi copiii, la despărţirea de dragul lor soţ, tată şi bunic,

GHEORGHE DUMEA.

Dumnezeu să-l ierte. Sincere condoleanţe. Locatarii Blocului X2, Aleea Salca. (8948)

 

* Suntem alături de colega şi prietena noastră dr. Ungurean Lucia şi de copiii ei, dr. Maliţa Ioana şi dr. Ungurean Ionuţ, în marea durere pricinuită de decesul soţului şi tatălui iubit,

ing. IOAN UNGUREAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Dr. Genoveva Puşcaş şi Marika Csegenyi. (8946)

 

* Suntem alături de dr. Ungurean Lucia, la decesul soţului drag. Dumnezeu să îl odihnească în linişte şi pace. Colectivul Dental I.

 

* Cu lacrimi în ochi şi sufletele sfâşiate de durere, ne despărţim de cel care ne-a fost soț, tată socru și bunic,

IOAN HÎRCA,

în vârstă de 80 ani. Un gând frumos de iubire, rugăciuni, lacrimi și flori este tot ce-ți mai putem oferi. Înmormântarea va avea loc joi, 14 martie, orele 13.00, în Suplacu de Tinca. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Floare, fiul Paul cu soția Nicoleta și nepoții Cătălin și Cătălina, fiul Dudu cu soția Florica și nepotul Mădălin. (8954)

 

* Nu vom uita niciodată dragostea şi bunătatea cu care ne-a înconjurat până în ultima clipă a vieţii sale, bunicul nostru drag,

IOAN HÎRCA.

Te vom păstra viu în inimile noastre, rugându-L pe bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Nepoții Mirabela, Andrei cu familia,Valentin, Tudor cu familia, Mădălin, Cătălin și Cătălina. (8955)

 

 

* În aceste momente de grea încercare, gândurile noastre se îndreaptă spre dragii nostri prieteni, Paul și Nicoleta, rugând pe bunul Dumnezeu să-i mângâie, acum când se despart de iubitul lor tată,

IOAN HÎRCA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Meşter Cătălin. (8956)

 

* Suntem alături de colega noastră, Mirela Bucurean şi de întreaga familie, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a mamei sale dragi. Sincere condoleanţe. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul Departamentului de Management-Marketing. (8950)

 

* Suntem alături de voi, Claudia şi Alina, în aceste momente grele, pricinuite de moartea mamei voastre

EUGENIA TANCHIŞ,

după o lungă şi grea suferinţă. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace. Familia Tor Gavril, Ioana, Cristi şi Elena. (8960)

 

* Suntem alături de colega noastră Simona Ivan-Sere, în tristul moment al decesului mamei-soacre. Condoleanţe familiei. Învăţătoarele de la C.N. „Mihai Eminescu” Oradea. (8961)