DECESE

 

* Cu multă durere dar și cu nădejdea revederii întru cele de sus, ne luăm rămas bun de la mama și bunica noastră 

MĂRIOARA FILIP. 

S-a retras discret tot mai mult din viața aceasta și a plecat dintr-o dată, la 68 de ani, lăsând un gol, o durere și un mare dor în inimile noastre.

Mamă dragă, să ai parte de liniștea după care ai tânjit atât de mult, să ai parte de întâlnirea cu cei dragi din familie și de un colțișor de rai! Te iubim și te purtăm în inimile și rugăciunile noastre. Domnul Dumnezeu să te pomenească întru împărăția Sa! Fiul George Filip cu soția Ioana, nepoțeii Ștefan și Andrei, fiica Adina cu soțul Pr Nicolae Gilla. Slujba de înmormântare marți,15 februarie, de la ora 13.00 la Capela Hașaș.

 

 

* Cu inimile cernite de durere după o scurtă suferință ne despărțim de cel ce ne-a fost iubit tată, socru, bunic și străbunic

PETRU CĂLUGĂR,

de 89 ani. Dumnezeu să te odihnească în pace, alături de cei dragi ai noștri, plecați, iar noi, ne vom ruga pentru liniștea voastră veșnică. Slujba de priveghere are loc azi, 15 februarie, ora 19.00, la Capela din Livada de Bihor, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 16 februarie, ora 13.00, în Livada de Bihor. Nu te vom uita niciodată, suflet bun! Fiicele Margareta, Rodica și nora Mirela cu familiile lor.

 

* Un gând de alinare pentru verişorii noştri, Ghiţă şi Mărioara Drimbău cu familia lor, în aceste clipe grele când se despart de buna lor mamă, soacră, bunică şi cuscră, cea care a fost

MARIA DRIMBĂU,

din comuna Brusturi. Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică! Verişorii Maria Fălcuşan şi Cornel Murg cu familiile lor. (462)

 

* Ne exprimăm profunda compasiune și transmitem sincere condoleanțe distinsei familii Drimbău Gheorghe și Mărioara, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei, soacrei și bunicii dragi

MARIA DRIMBĂU.

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa și să-l odihnească în pace. Arhimandrit Mihail Tărău, familia preot Dindelegan Vasile și Camelia, familia Tărău Aurel și Rodica. (469)

 

* Suntem alături de finul nostru, Călin Chișiu, acum când mama ta dragă, a trecut la cele veșnice. Sincere condoleanțe și întreaga compasiune. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nașii, familia Băliban. (483)

 

* Suntem alături de colega noastră prof. Ioana Chișiu și de familia acesteia, la marea durere pricinuită de trecerea în lumea veșnicie a mamei-soacre. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Liceului Ortodox „Ep. Roman Ciorogariu Oradea. (486)

 

* Suntem alături de voi dragii noștri, Călin, Ioana, Flaviu, Mariana și de întreaga ta familie Căline, acum când vă despărțiți de iubita voastră mamă, soacră, bunică, cuscră

SILVIA CHIȘIU.

Dumnezeu să o odihnească! Fam. Axinte, Adrian, Nela, Bogdan, Anamaria. (487)

 

* Cu durere în suflet mă despart de cea care a fost o mamă iubitoare și devotată

ECATERINA MARINĂU

(Tița Lonchi), din Sântelec. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun. Cât ai trăit te-am iubit, cât voi trăi te voi plânge. A ta fiică Floarea. (466)

 

* Regrătăm cu durere trecerea în neființă a scumpei noastre bunici și străbunici

ECATERINA MARINĂU.

Ai fost cea mai bună bunică și străbunică care ți-ai sacrificat întreaga viață pentru familie. Dormi în pace suflet blând! Dora, Ovidiu, Ciprian și Alex. (467)

 

* O rugăciune, flori, gânduri de alinare îndreptate către colega noastră, Florica Urs, în aceste momente triste pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Colectivul Secției OB IV. (461)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe, transmitem în aceste momente de mare tristețe colegelor noastre Daniela Costinaș și Sanda Chiș, la despărțirea de dragul lor tată. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegele din cadrul Departamentului Financiar Contabil și Audit Intern de la Universitatea din Oradea.

 

* Suntem alături de colegele noastre, Dana Costinaș și Sanda Chiș, la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii. Conducerea Universității din Oradea.

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere ne despărțim pentru totdeauna de scumpul nostru soț, tată și bunic

ec. TRAIAN BERDEA,

în vârstă de 79 ani. Dumnezeu să-ți așeze sufletul tău bun în Împărăția Sa și să te odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în data de 16 februarie 2022, ora 15.00, de la Capela Hașaș, în Cimitirul Municipal din Oradea. Soția Tica, fiicele Anca și Dana, ginerii Dan și Nelu, nepoții Alex și Paul. 

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de dragul nostru frate și unchi

TRAIAN BERDEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Sora Cristina, nepoții Adrian și Nicoleta. (465)

 

* Suntem alături de prietena noastră, Camelia Borlean, acum când cel care a fost minunatul său tată,

TRAIAN BERDEA

a trecut la cele veșnice. Transmitem sincere condoleanțe familiei. Mircea Meșter și Cornelia Precup. (470)

 

* Suntem alături de voi, Adina și Nicolae, și George cu familia, în aceste clipe dureroase când vă despărțiți de mama și soacra voastră dragă,

MĂRIOARA FILIP.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Gilla Ioan, familia Nemeș Ioan și familia Martin Ioan. (479)

 

* Sunt alături de nepoții mei Teușdea Radu și Bogdan, cu familiile, la trecerea la cele veșnice a mamei, soacrei și bunicii dragi

VIORICA TEUȘDEA.

Dumnezeu să o pomenească întru Împărăția Sa! Cumnatul și unchiul, Valeriu Teușdea.

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cel mai bun tată, socru și bunic,

CAROL IUHAS.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 16 februarie, ora 13.00, de la Capela Ortodoxă din Marghita. Familia îndurerată. (471)

 

* În aceste clipe grele, suntem alături de colega noastră, Dana Lincar cu familia, la trecerea în nefiinţă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Serviciul Achiziții Publice – Primăria Oradea. (472)

 

* În aceste clipe de adâncă durere, suntem alături de ginerele nostru George cu familia și Adina cu familia, la trecerea în nefiinţă a celei care a fost o mamă, soacră și bunică iubitoare, cuscra noastră

MARIOARA FILIP.

Bunul Dumnezeu să vă mângâie sufletele îndurerate, iar pe draga noastra cuscră s-o odihnească în linişte şi pace. Cuscrii Luminița și Mircea Păcurar. (473)

 

* Suntem alături de nepoții noștri George și Ioana, de întreaga famile îndoliată, acum când se despart de mama, soacra și bunica lor dragă,

MARIOARA FILIP.

Dumnezeu să te odihnească în pace,

MARIOARA

dragă! Mihaela și Alin Nastea, cu familia. (474)

 

* În aceste momente de mare suferinţă şi adâncă tristeţe, un gând de sinceră compasiune şi alinare se îndreaptă spre nepoții mei, George și Ioana, spre întreaga familie îndoliată, la imensa durere pricinuită de moartea mamei, soacrei și bunicii,

MARIOARA FILIP.

Dumnezeu s-o odihneascã în pace. Tica Moldovan. (475)

 

* Cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost soție, mamă, bunică și străbunică

LUCREȚIA MADA,

acum, când Dumnezeu a hotărât să o ia în Împărăția Sa. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică într-un loc fără durere și suferință. Te vom iubi mereu,  iar tu, cu siguranță ne vei veghea în continuare. Stâlpul are loc azi, 15 februarie 2022, ora 18.00, la Biserica Penticostală Betel, str. Ioan Ghica nr. 13, iar înmormântarea miercuri, 16 februarie 2022, ora 13.00, la Biserica Penticostală din satul Cărăndeni, comuna Lăzăreni. Soțul Vasile și cei 11 copiii. (477)

 

* Cu sufletele îndurerate suntem alături de fratele, cumnarul și unchiul nostru Vasile, de nepoții și verișorii noștri cu familiile lor, acum când o conduc pe ultimul drum pe soția, mama, soacra, bunica și străbunica lor

LUCREȚIA MADA.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul bun și obosit de atâta suferință, în Împărăția Sa, alături de cei buni și drepți. Sora Mărioara și cumnatul Nicu din SUA, Cristina cu familia din SUA și Horia cu familia din Germania. (478)

 

*  Împărtășim durerea colegei noastre, Camelia Borlean și ne exprimăm profunda compasiune, în aceste momente de tristețe și suferință, când se desparte de tatăl drag. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Curții de Apel Oradea. (484)

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul doamnei lector univ. dr. Simona-Camelia Fer, la despărțirea de cel care i-a fost tată-socru,

GHEORGHE FER,

trecut la cele veșnice după o viață trăită în demnitate, credință și iubire față de semeni. Părintele Ceresc să-i rânduiască odihnă veșnică între aleșii Săi, iar asupra familiei greu încercate să reverse mângâiere și alinare. Colectivul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științe ale Comunicării. (488)

 

* Suntem alături de familia vecinei noastre

SZIGYARTO LENKE SUSANA,

care a trecut în neființă și le transmitem gânduri de compasiune și sincere condoleanțe în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Vecinii din Piața București.

 

 

 COMEMORĂRI

 

* Au trecut 13 ani de lacrimi și durere de la plecarea unui suflet bun și drag

VICTOR PARIS-VIKY.

În fiecare zi ești în rugăciunile noastre. În veci pomenire lui! Familia. (463) 

 

* Când te-ai stins din viață, în urmă cu 4 ani, dragul nostru frate și unchi,

ANTON PAȘC,

am învățat să trăim fiecare zi fără tine, dar te-am păstrat undeva în adâncul inimii noastre pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată! Sora Viorica Vlaicu, împreună cu fiicele Dorina și Teodora, cu familiile. (20)