DECESE

* Cu durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru soț, tată și bunic
FLORIAN DEMIAN PUȘCAȘ.
Înmormântarea va avea loc la cimitirul Rulikowski, de la Capela Hașaș, sâmbătă,  17 iunie,  ora 14.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște! Nu te vom uita niciodată. Familia în veci nemângâiată, soția Florica, fiica Cristina, fiul Ciprian și nepoatele Ilinca și Mara.

* Îți împărtășim durerea prin care treci, Cristina, acum când îl conduci pe ultimul drum pământesc pe dragul tău tată,

FLORIAN DEMIAN PUȘCAȘ.

 Dumnezeu sa-ți mângâie sufletul îndoliat, iar tatălui tău să-i dea odihnă veșnică. Colegii de la ziarul „Crișana”.

 

* Cu sincere gânduri de compasiune şi alinare, îţi suntem alături, Cristina, în momentele grele prin care treci la despărţirea de tatăl tău drag,

FLORIAN DEMIAN PUȘCAȘ.

Dumnezeul să-i dea odihnă veşnică în Împărţia Sa. Dorina, Daniela, Lili şi Ioana.

 

* Cu nemărginită durere în suflete, anunțăm dispariția, după o scurtă dar foarte grea suferință, a iubitului nostru soț, tată, socru și bunic
FLORIAN BAR,

în vârstă de 82 de ani. Slujba de înmormântare are loc azi, 16 iunie, ora 13.00, la capela din localitatea Dușești.  În veci nemângâiați, soția Veta, fiul Șerban și fiica Monica, cu familiile! Drum lin spre stele!

 

* Ne despărțim cu mâhnire de buna noastră colegă și prietenă, 

STĂNCUȚA PONTA,

devotată slujitoare a teatrului vreme de 3 decenii. Condoleanțe familiei dragi: fiicei Anca, ginerelui Iulian, nepoatelor Ioana și Alma. Odihnă veșnică în Împărăția Cerească! Fam.  Pop și Țugulea. (3617)

 

STANCA PONTA, la Plecare...

Pentru mulți concetățeni, numele Stăncuței nu mai spune aproape nimic. Puțini, tot mai puțini, sunt cei din generația care, între anii 60, ai trecutului veac, și primii zece, cel puțin, ai acestuia, au fost activi, prezenți în spațiul artistic orădean. Pleacă, împăcați sau triști, unul după altul... Stanca Ponta, strălucit filolog din Școala de la Timișoara, poetă remarcabilă, ignorând notorietatea și publicarea, dar lăsând în urmă zeci de mici bijuterii literare (puține au ajuns în revista Familia) și-a început activitatea la Teatrul de Stat din Oradea, apoi la Teatrul de păpuși (Arcadia), ca secretar literar, după o scurtă ucenicie la Teatrul din Arad.

Propunerile ei de repertoriu, solid argumentate, observațiile critice, adesea fără menajamente, au condus la un bun renume al teatrelor în plan național.

La Teatrul destinat copiilor, a scris scenarii sau versuri pline de sensibilitate pentru câteva spectacole sau pentru muzica coloanei sonore.

Cu inteligența, talentul, sensibilitatea, gustul ei artistic, simțul sigur al valorii, curiozitatea, seriozitatea profesională, dar și permanenta neliniște, ea a contribuit cu echipele artistice din care îi făcea nespusă plăcere să spună că face parte, la menținerea cât mai sus a ștachetei artistice.

Acum, când ne despărțim de ea, să-i spunem, cu tandrețe, cu dragoste, să aibă un drum senin spre Înaltul Cer, spre veșnicie, să-și găsească liniștea, după ani lungi de suferință...

Drum lin în lumină, Stanca!

Colegii și prietenii de la Teatrul Regina Maria și Teatrul Arcadia

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul doamnei dr. Salvina Mihalcea la despărțirea de mama sa dragă,

ANA ȘANDOR,

trecută la cele veșnice după o viață trăită în demnitate, credință și iubire față de semeni. Tatăl Cel Ceresc să-i rânduiască odihnă veșnică între aleșii Săi, iar asupra familiei greu încercate să reverse mângâiere și alinare. Colectivul Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix.

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum familiei îndurerate dr. Salvina Mihalcea la despărțirea de mama și bunica lor dragă

ANA ȘANDOR.

Te rugăm Doamne s-o odihnești în pace, în lumina și Împărăția Ta. Mariana Cristea și familia.

 

COMEMORĂRI

 

* Când s-au oprit secundele amintirile au prins viață pentru vecie și nu poți uita dureroasa despărțire de cea care te-a iubit, te-a ocrotit, te-a călăuzit, „mama” ființa dragă

prof. VIORICA GHERDAN LUCACIU

căreia îi păstrăm vie amintirea, alături de

DUMITRU LUCACIU,

NICOLAE GHERDAN

plecați și ei în lumea umbrelor prea timpuriu! Dumnezeu să-i odihnească! Fiica Angela cu familia. (3610)

 

* Lacrimi, regrete, dor și tristețe în sufletele noastre la împlinirea a șase ani de când draga noastră soție, mamă, soacră și bunică

EUGENIA FARCAȘ

a trecut la cele veșnice. Te vom păstra mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Parastasul va avea loc la Catedrala Marghita, sâmbătă 17 iunie 2023. Familia. (3618)