DECESE

 

* ISTVÁN SAS

și-a iubit profesiunea, așa cum doar marile spirite o fac; viața i-a fost ritmată de o muncă asiduă, făcută cu pasiune și cu dăruire, pentru știință, studenți și pentru semeni.

ISTVAN

a fost un om de mare caracter și de o infinită bunătate. Drum lin spre stele, suflet bun! Condoleanțe familiei îndurerate! Sorin Șipoș.

 

 

 * Suntem alături de Dana și Marius, în aceste clipe de durere, pricinuite de trecerea la cele veșnice a mătușii dragi,

MĂRIOARA GANEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Prietenele, Maria, Livia și Lenuța.

 

* Împărtășim durerea familiei Ioan Pirtea în clipele grele ale despărțirii de mama lor dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei să-i de mângâiere și alinare. Sincere condoleanțe. Fam. Rodica și Alexandru Popoviciu.

 

* Fără cuvinte și cu sufletul plin de durere m-a lăsat plecarea din această lume a soțului meu,

CONSTANTIN CIAUȘU,

de 79 ani. Fără tine nimic nu va mai fi la fel, iar frumusețea vieții trăită alături de tine n-o voi mai regăsi niciodată. Ceremonia înmormântării va avea loc miercuri, 20 octombrie, ora 11.00, Capela Hașaș. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și să te ierte! Soția Bobica. (3711)

 

* S-a stins asemenea unei candele, luminând cu jertfă până în ultima clipă, dragul nostru tată,

CONSTANTIN CIAUȘU.

Recunoștință veșnică pentru căldura și dragostea ce ne-ai dăruit-o. Rămâi o icoană vie în sufletele noastre zdrobite de durerea despărțirii, asigurându-te că nu te vom uita niciodată. Fiul Ovidiu cu soția Carmen. (3712)

 

* Te-am iubit mult și ne-ai iubit mult dragul nostru bunic, am crezut că o să te putem păstra veșnic, să ne bucurăm de întâlnirile cu tine. Bunul Dumnezeu însă te-a chemat la El, iar noi cu sufletele pline de durere te îmbrățişăm pentru ultima dată, dragul nostru bunic,

CONSTANTIN CIAUȘU.

Îți mulțumim pentru zilele senine trăite alături de tine. Nepoatele Carla și Roxana. (3713)

 

* Oamenii buni rămân în sufletele celor care i-au cunoscut. Așa va rămâne în sufletele noastre dragul nostru cumnat și unchi

CONSTANTIN CIAUȘU.

Triști îi aducem un ultim omagiu și vă transmitem gândurile noastre de mângâiere vouă, Bobica și Ovidiu cu familia. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnata Lucia cu familia, din Timișoara. (3714)

 

* Cu durere în suflet mă despart de cuscrul meu

CONSTANTIN CIAUȘU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar cuscrei mele, Bobica și ginerelui Ovidiu cu familia, să le dea mângâiere și să le aline durerea. Cuscra Irina Lucaci. (3715)

 

* Un suflet mult prea bun, mult prea generos, un om minunat printe oameni s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste, în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că cel care a fost vecinul nostru bun

CONSTANTIN CIAUȘU,

nu mai este. Dumnezeu să-i dea odihnă și somn liniștit! Îmbrățișăm cu inima sfâșiată de durere pe soția Bobica și Ovidiu cu familia. Vecinii din blocul PB 9. (3716)

 

* Suntem alături de colega noastră, Mariana Tincău, în aceste clipe de grea încercare pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

Colectivul Bibliotecii Universității din Oradea.

 

* Te petrecem cu flori înlăcrimate pe ultimul tău drum, dragul nostru verișor,

IONEL GÂRBA,

cu gândul și speranța că și în cealată lume va dăinui sentimentul de frăție al copilăriei noastre. Dumnezeu să-ți binecuvânteze memoria, pe pământ și în ceruri! Mângâiere și toată compasiunea noastră pentru toți cei dragi ai tăi: Natalia, Mihai cu familia și Ramona cu copiii mult regretatului Radu! Fam. Cornel Gârba.

 

* Familiile Constantin, Octavian și Ovidiu Butișcă se despart cu nespusă durere în suflete de verișorul lor drag,

IONEL GÂRBA,

soț, tată și bunic mult iubit. Dumnezeu să le aline marea suferință celor rămași și să-i ocrotească întreaga lor viață! Veșnic vei rămâne în inimile noastre! Dormi în pace!

 

* Ne alăturăm durerii verișorilor noștri, Mihai și Ramona cu familiile lor, la ceasul greu al despărțirii de cel ce le-a fost părinte și bunic drag, unchiul nostru,

IONEL GÂRBA.

Dumnezeu să-i dea odihna veșnică în Împărăția Sa! Din inimi, condoleanțe întregii familii îndoliate! Anca, Cosmin și Mădălina Gârba.

 

* Suntem alături de familia Gârba, în aceste momente de mare tristețe pricinuite de pierderea soțului, tatălui, socrului și bunicului drag,

IONEL GÂRBA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Elvira și Bogdan Marc. (3721)

 

* Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune pentru colega şi prietena noastră Natalia, la despărţirea de soţul drag

IOAN GÂRBA.

Dumnzeu să-l odihnească! Lili Pereş, Vali Vereş, Loredana Vereş.

 

* Suntem alături de familia părintelui Gheorghe Măluțan, în aceste momente de durere și întristare, când se despart de buna lor mamă, bunică și străbunică

MARIA MĂLUȚAN.

Ne rugăm lui Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Sa împreună cu drepții, iar pe cei îndoliați și îndurerați să îi întărească întru nădejdea Învierii celei de obște și a iubirii milostive a Preasfintei Treimi. Sincere condoleanțe din partea preotului paroh Filaret Fiț, dimpreună cu slujitorii, ostenitorii și membrii Consiliului Parohial de la Parohia Ortodoxă Română Sfântul Nicolae – Ioșia.

 

* Gânduri de mângâiere colegului și prietenului, Dinu Adrian, acum la despărțirea de soția sa,

PAULA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii de la ARC ELECTRONIC. (3718)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost draga noastră soție, mamă, bunică, mătușă, soacră,

ANA PETRUȚ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc luni, 18 octombrie 2021, ora 13.00, la Capela Hașaș. Stâlpul, duminică, 17 octombrie 2021, ora 18.30, la Capela Orășenească. Familia îndurerată. (3721)

 

* Cu tristeţe şi durere în suflete ne despărţim de prietena

ANI PETRUŢ.

Dumnezeu să-i vegheze odihna veşnică! Cociuba Eva cu soţul Pavel, fiicele Dana Vilciuc şi Rodica Petrica cu familiile.

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cel ce a fost fratele meu și unchiul nostru,

ALEXANDRU ȘUTEU,

plecat fulgerător din viață. Odihnă veșnică! Nepoților și verișorilor noștri, Lucian și Alexandra, le dorim putere să treacă peste această mare durere. Sora Groza Floare, nepoataAdriana Savu, nepotul Andrei Savu.